Utformingen er en hyllest til lastebilsjåfører over hele verden

Rikard Orell

Sjefsdesigner, Volvo Trucks

Video om designet til Volvo FH-førerhuset

Designet av Volvo FH16

Den perfekte arbeidsplassen

Vi har utviklet Globetrotter-førerhuset. Enestående komfort på innsiden. Sikkerhet i verdensklasse på utsiden. Et enestående visuelt design som gjør seg bemerket på veien.

Velg blant over 650 farger. Alle like miljøvennlige.

Nå kan du spare tid og penger ved å slippe å besøke et eget lakkeringsverksted – du kan få Volvo-førerhuset levert i den fargen du selv ønsker. Velg mellom fler enn 650 ulike toner og nyanser. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan vi blande nesten hvilken som helst farge for deg.

Vil du ta en forhåndstitt? Bruk fargeleggingsverktøyet nedenfor.

Vær oppmerksom på at en dataskjerm ikke alltid viser fargene 100 % slik de er. Hvis du vil se korrekte farger, må du besøke en Volvo-forhandler. Vær oppmerksom på at ikke alle farger er tilgjengelige på alle modeller og markeder. Bildet viser en lastebil med maksimalt lakkeringsnivå.

Fargeleggeren inneholder alle tilgjengelige farger i salgssystemet. Mange av de faste fargene er også tilgjengelig med klart lag over. Hvis du ikke finner den ønskede fargen, ta kontakt med Volvo-forhandleren din.

Finn nærmeste forhandler

Se den. Berør den. Kjør den

Volvo-forhandleren kan vise deg Volvo FH16. Du kan få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha om den makeløse designen og de imponerende funksjonene.

Finn nærmeste forhandler