Kvalitetssøvn, innebygd

I-Park Cool er spesialutformet og fabrikkmontert og fullstendig integrert i kjøretøyets klimaanlegg. Så når temperaturen faller i løpet av kvelden og natten, tar førerhusvarmeren over, slik at du kan sove i ønsket temperatur i førerhuset helt frem til morgenen.

Nyt strømeffektiv kjøling

I-Park Cool er så effektivt at det gir en kjølekapasitet på 1 000 W gjennom hele natten. Hvis du har lyst å ta en pause på en varm dag, kan du få 2 500 W med kjølig luft i opptil en time.

Full ståhøyde i Volvo FH Globetrotter og Globetrotter XL

Behold all plassen i førerhuset selv

Det siste vi ville finne på å gjøre, var å bruke den ekstra kubikkmeteren ståplass i Volvo FH til å montere et klimaanlegg. Derfor gjorde vi det ikke. I-ParkCool er integrert i det vanlige klimaanlegget, slik at du kan beholde all plassen selv.

Volvo FH16 innkapslet i is i ørkenen

Ikke en dråpe drivstoff mer enn nødvendig

Selv om det er vanlig å montere klimaanlegg på taket, er det ikke spesielt kostnadseffektivt. I-Park Cool er innebygd, og dette gjør at aerodynamikken og drivstofforbruket er akkurat som de skal være.

Volvo FH-trekkvogn med tilhenger i mørket

Få en rolig natts søvn

I-Park Cool gir fra seg hele 20 dB mindre lyd enn andre klimaanlegg. Dette gir en reduksjon på hele 75 % i det opplevde lydnivået, som vil si at du får bedre søvnkvalitet og kan våkne uthvilt om morgenen.

Finn nærmeste forhandler

Trenger du å kjøles ned litt?

Ta turen til den lokale Volvo Trucks-forhandleren, og få en demonstrasjon av I-Park Cool demo og mer informasjon om den intelligente Volvo FH.

Finn nærmeste forhandler