Momentkurven til dieselmotoren

Sjekk kurvene våre

Overbevisende dreiemoment ved lavt turtall. Et ekstremt bredt område for maksimalt dreiemoment. Og maksimalt dreiemoment overlapper maksimal effekt på middels høye turtall. Sammenlign momentkurvene og se forskjellen selv. Sett deg til rette i førerhuset og opplev det: Utrolig akselerasjon, førsteklasses trekkraft og drivstoffeffektivitet – høy komfort ved høye hastigheter. 

 

Se alle drivlinjespesifikasjonene

Drivstoffeffektivitet betyr både penger i kassen og et bidrag til bærekraft

Innebygd drivstoffeffektivitet og miljøvennlighet

Forbedret kompresjonsforhold for motorene med 420 hk og 460 hk. Optimal turbo for motorene med 500 hk og 540 hk. Common rail-drivstoffinnsprøyting for alle motorer og finjustert programvare som gir best mulig motorstyring: I tillegg til mindre intern friksjon. Alt dette for å optimalisere drivstoffeffektiviteten og sikre bedre dreiemoment og respons i motoren ved lave turtall. Alt dette utgjør en forskjell for bunnlinjen din. Og miljøet.

Volvo FH – motorbrems

Volvo motorbrems – VEB+

Vår patenterte motorbrems VEB+ har et unikt kamakseldesign som absorberer opptil 375 kW (510 hk) med D13-motoren. Sammen med I-Shift-girsystemet og den smarte konstantfartholderen kan du holde en høyere gjennomsnittsfart uten at det går ut over sikkerheten eller drivstofføkonomien.

Volvo FH – hestekrefter

Velg hestekraft

Velg mellom fire ulike motoreffekter: 420, 460, 500 eller 540 hk.

Finn nærmeste forhandler

Mer kraft. Lavere drivstofforbruk

Besøk din lokale Volvo Trucks-forhandler og opplev kraften og effektiviteten til motorene våre.

Finn nærmeste forhandler