Nå lanserer vi Volvo FH 25-års jubileumsmodell som en hyllest til den opprinnelige FH-modellen.
Denne lastebilen har førsteklasses spesifikasjoner, og er tilgjengelig i to lanseringsfarger eller ditt fargevalg.
Det stilige eksteriøret er likevel ingenting sammenlignet med ytelsen.

Fem grunner til at du bør skaffe deg denne lastebilen

Spesialutgaven er tilgjengelig i en begrenset periode. Dette er da også den eneste begrensningen. Lastebilen er utviklet for å takle utfordrende kjøreforhold, og kan utstyres med noen av de mest vellykkede og banebrytende funksjonene og innovasjonene våre, som for eksempel I-Shift og Volvo motorbrems+. Kort oppsummert er lastebilen utviklet for at du skal lykkes i forretningslivet.

Et skilt som viser stripene i Volvo FH 25-års jubileumsmodell

1. Det flotte eksteriøret

Du kan velge ønsket farge eller gå for en av våre nøye utvalgte, eksklusive førerhusfarger. Rødfargen (Crimson Pearl) er en moderne vri på den opprinnelige førerhusfargen fra 1993. Førerhusfargene og kontrasttonene i de unike stripene og "25-årsjubileum"-merket sørger for at Volvo FH 25-års jubileumsmodell virkelig skiller seg ut.

Bilde av interiøret i Volvo FH 25-års jubileumsmodell

2. Det stilige interiøret

Når du først har klatret inn i førerhuset, vil du neppe forlate det. Det stilige og eksklusive interiøret med en oransje kontrastfarge skaper en unik, men likevel subtil fremtoning. Hver minste lille detalj er optimalisert for din sikkerhet.

En sjåfør tar en pause ved sjøen

3. En sjåførs drøm

I Volvo FH-førerhuset får du den mest komfortable og tryggeste arbeidsplassen du kan tenke deg. Ikke bare når du kjører, men også når du hviler eller sover.

På innsiden av Volvo FH 25-års jubileumsmodell

4. En trygg og drivstofføkonomisk lastebil

Trygghet er noe av det vi setter aller høyest, og spesialutgaven er utstyrt med det siste innen sikkerhetsfunksjoner. Vi tilbyr også tjenester som Sjåføropplæring og Forbedret drivstofføkonomi som hjelper sjåførene å kjøre på en bedre, tryggere og mer effektiv måte.

Nærbilde av Volvo FH 25-års jubileumsmodell

5. Lønnsom ytelse i toppklassen

Lastebilen er full av smarte, innovative løsninger. Du får markedets beste driftstid og optimal produktivitet fra sjåførene, noe som betyr økt lønnsomhet. I tillegg kan lastebilen tilpasses etter forretningsbehovene dine.

Studiobilde av Volvo FH

Generelt om FH

Når du kjøper en Volvo FH, kan du føle deg trygg på at chassiset, førerhuset, drivlinjen og utstyrspakkene til sammen skaper en lastebil der hver eneste detalj er av ypperste klasse. Klikk på linken for å finne ut alt du trenger å vite.

Ta en detaljert titt på FH-modellen
Volvo FH 25 Year Special Edition kjører i morgendis. Foto.

Se spesifikasjonene

Uansett om du enten velger Volvo FH eller FH16 får du en utrolig bra lastebil. 
Dette er grunnspesifikasjonene, for ytterligere spesifikasjoner kontakt din lokale forhandler.

Volvo FH 25 Year Special Edition, FH 500hk >

Volvo FH 25 Year Special Edition, FH16 750hk >

Optimaliser driften ved hjelp av disse funksjonene

Volvo FH 25-års jubileumsmodell holder deg trygg og gir deg et konkurransefortrinn. Den kan faktisk bli enda mer komfortabel, tryggere og mer produktiv samtidig som den gir redusert drivstofforbruk, utslipp og kostnader. Du trenger bare én eller flere av disse funksjonene.

Volvo FH – feiring av en livsstil

Fantastiske Volvo FH fyller 25

Volvo FH
feiring av en livsstil

Suksesshistorien Volvo FH
Finn nærmeste forhandler

Bestill jubileumsmodellen i dag – kontakt forhandleren din

Volvo FH 25-års jubileumsmodell er bare tilgjengelig i en begrenset periode, så ikke vent for lenge før du bestiller den.

Finn nærmeste forhandler