Med Volvo FH har du vært sikret lønnsomhet siden 1993. Det er bare begynnelsen.

Helt siden den ble lansert for 25 år siden, har Volvo FH satt nye standarder i lastebilbransjen – ikke minst når det kommer til produktivitet og lønnsomhet for virksomheten din. For å feire dette gir vi dere alle en gave – et løfte om at Volvo FH fortsetter å drive utviklingen fremover. Dette innebærer en enda mer enestående driftstid samt nye og banebrytende sikkerhetsideer og -løsninger som bidrar til at vi oppnår nullutslipp raskere.

En drøm for sjåfører.
Det kommer aldri til å endre seg.

Sjåførene er de virkelige heltene i lastebilbransjen. Og Volvo FH har alltid vært designet for å gi dem trygge, ergonomiske og komfortable arbeidsplasser. Vi vet at vi har forbedret sjåførenes hverdagsliv med innovasjonene våre – og det kommer enda flere. Og det er én ting som alltid vil være det samme – Volvo FH: en drøm for sjåfører.

En sjåfør i sin Volvo FH

Hvordan Volvo FH ble sjåførenes førstevalg

Volvo FH har vært sjåførenes førstevalg i 25 år. Det var også målet helt fra starten av. Ved alltid å ha sjåførenes perspektiv i fokus for hver eneste oppgradering har vi klart å skape en lastebil som er mye mer enn bare en arbeidsplass. Den er en livsstil.

Se E02 av minidokumentaren
Et eldre bilde fra fabrikken

Historien bak Volvo FH

Innovasjonen tar aldri slutt. I 1993 ble veiene endret for alltid med lanseringen av Volvo FH. 25 år senere sprenger Volvo FH fortsatt grenser i lastebilbransjen. Men bak suksessen lå det mye hardt arbeid og vanskelige beslutninger.

Se E01 av minidokumentaren
Volvo FH kjører over en bro. Foto.

25 måter Volvo FH holder veiene trygge

Sikkerhet har alltid vært en av kjerneverdiene hos Volvo Trucks. Ved å gå gjennom tøffe tester og løpende utvikling er Volvo FH stadig en av de sikreste lastebilene i verden. Se på disse 25 bildene for å finne ut mer om sikkerhetsfunksjonene til Volvo FH.

Les mer
Volvo FH i tørt landskap. Foto.

25 steder der Volvo FH føler seg som hjemme

Volvo FH fungerer best på ett bestemt sted: På jorden. I regn, vind, sol og tørke. På travle veier eller ute i ødemarken. Ta en titt på disse 25 stedene, og se hvordan Volvo FH takler utfordringene.

Les mer
Volvo FH i den røde lanseringsfargen

25 ganger Volvo FH forandret verden

Volvo FH var innovativ når vi lanserte den for 25 år siden, og den er like innovativ i dag. Ta en titt på disse bildene som viser 25 ganger Volvo FH ble videreutviklet.

Les mer
Et familiebilde av transportselskapet Nordspedition

En familietradisjon skapes – med litt hjelp fra Volvo FH

Nord i Tyskland har Nord-Spedition opplevd suksess med Volvo FH. Se hvordan transport har blitt en livsstil i denne familiebedriften.

Se filmen
Sjåfører elsker Volvo FH

Sjåfører elsker Volvo FH – og Volvo FH elsker sjåfører

Volvo Trucks bryr seg om sjåførene. Og sjåførene elsker Volvo FH. Se det utrolige bryllupet til den brasilianske sjåføren Guilherme.

Se filmen
Volvo FH 25-års jubileumsmodell i et landbruksområde

Volvo FH 25-års jubileumsmodell

Utforsk lastebilen
Finn nærmeste forhandler

Les alt om Volvo FH

Er du ute etter helheten eller de små detaljene som gjør Volvo FH til en helt enestående lastebil? Din lokale forhandler hjelper deg gjerne – og gir deg en god pris.

Finn nærmeste forhandler