I-Shift øker produktiviteten

I-Shift – vår smarteste girkasse noensinne

I-Shift er enkel, pålitelig og supereffektiv og har forvandlet lastebilbransjen. Sjåfører elsker I-Shift fordi de slipper tunge clutcher og spaker og alle girskift er perfekt timet. Det sørger også for drivstoffsparing på opptil 5 %.

Volvo FE-førerhuset – gir høy komfort og produktivitet

Det perfekte arbeidsmiljøet – for arbeid og hvile

Fra idet du klatrer inn i Volvo FE (med det optimaliserte innsteget) til øyeblikket du stempler ut, er alt laget, for at du skal være produktiv når du er på veien. Og fortsatt ha det behagelig når arbeidsdagen er slutt.

Ta en titt inn i førerhuset
Volvo FE drives av D8K-motoren.

Høyere effekt

Volvo FE med 350 hk

De 350 hestekreftene i D8K-motoren gjør Volvo FE kraftigere enn noensinne. Den lar sjåførene få gjort mer på kortere tid. Mer kraft til å være produktiv.

 

Ta en titt på drivlinjespesifikasjonene
Forakseltrykket på 9 tonn gir økt lastekapasitet.

Ett tonn ekstra på forakselen

Den nye forakselen gjør det mulig med akseltrykk på opptil 9 tonn – ett tonn mer enn tidligere. Dette betyr økt nyttelast eller bare fleksibiliteten til å ta på seg flere typer oppdrag. Og det kan gjøre deg enda mer produktiv.

Ta en titt på chassisspesifikasjonene
Dynafleet gir økt produktivitet

Dynafleet – får maks produktivitet

Steder, laster og nivåer. Sjåførtider. Utslippsrapporter. Drivstofforbruk. Dynafleet gir deg sanntidsdata om alle lastebilene dine og hjelper deg å øke produktiviteten og ta mer lønnsomme beslutninger

Finn nærmeste forhandler

Bli mer produktiv

Snakk med din lokale Volvo Trucks-forhandler. Her får du vite hvordan du og virksomheten skal bli så produktiv som mulig.

Finn nærmeste forhandler