Nye, drivstoffeffektive motorer for Volvo FE

Den urbane motoren

Volvo FE har en motor med ny utforming. Den er drivstoffeffektiv og har en bredere, flatere momentkurve og raskere oppbygging av kraft (selv på lave turtall). Den reagerer raskere, gir høyere gjennomsnittshastighet og sørger for overlegen kjørbarhet. Du kan ta deg frem i urbane miljøer mer effektivt og holde tidsskjemaet.

Bli kjent med vår D8K-motor
Den drivstoffbesparende I-Shift-girkassen

I-Shift – enkel, pålitelig og svært drivstoffeffektiv

For første gang er Volvo FE tilgjengelig med I-Shift. Den sørger for maksimal ytelse og effekt ved å overvåke og reagere på kjøretøyets masse, veiens helling, hastighet og akselerasjon – slik sparer du drivstoff. Basisprogramvaren kan enkelt tilpasses spesifikke krav gjennom to tilleggspakker – Distribusjon og anlegg og Drivstofføkonomi.

Hils på I-Shift
Abonner på Fuel Advice-tjenesten og få din personlige drivstoffveileder

Fuel Advice – reduser forbruket, konsekvent

Oppnå drivstoffmålene. Se at forbruket går ned etter hvert som du bli mer effektiv. Abonner på Fuel Advice-tjenesten og få din personlige drivstoffveileder. Med veiledernes jevnlige analyse, ekspertveiledning og praktiske støtte sparer du drivstoff umiddelbart, og du gjør fremskritt år etter år.

Hvor mye kan du spare med Fuel Advice?
VT

Oppdag kraften fra dataene

Med Dynafleet og sjåføropplæring kan du spare opptil 7 % drivstoff.

Dynafleet – spor drivstoffeffektiviteten

Bli kjent med vårt intelligente flåtestyringssystem. Følg ytelsen til lastebilene og sjåførene i sanntid, og vis automatisk genererte drivstoffrangeringer. Deretter kan du sammenligne og oppdage trender, og implementere lønnsomme og drivstoffbesparende endringer.

Utforsk Dynafleet >

Sjåføropplæring – små endringer, store besparelser

Vårt kurs for effektiv kjøring hjelper deg med å få mest mulig ut av hver eneste dråpe med drivstoff. Den dokumentert tilnærmingen til Volvo Trucks Sjåføropplæring skaper drivstoffeffektive kjøremønstre og bærekraftige, langsiktige besparelser – og er mest effektiv sammen med Dynafleet-rapportene.

Volvos sjåføropplæring >

Finn din nærmeste forhandler

Begynn med riktig trinn

Nøkkelen til sunn drivstofføkonomi er å begynne det riktige trinnet. Volvo Trucks-forhandleren din er ekspert på drivstoffsparing. Hvorfor ikke be om litt hjelp?

Finn nærmeste forhandler