Det nye Volvo FE-setet er blitt enda tryggere

Len deg tilbake. Stram til. Hold deg trygg

Det forsterkede setet og de forsterkede setefestene gir minimal bevegelse fremover hvis det skulle skje en ulykke. Den nye nakkestøtten holder hodet ditt i ro og beskytter det godt. Det integrerte sikkerhetsbeltet beskytter deg med førsteklasses støtbestandighet. Når sikkerheten er på plass, trenger du bare å velge farge på setebeltet – svart eller en skarpere rødfarge?

Bakmontert underkjøringsbeskyttelse på Volvo FE

Beskytte deg og andre

Systemene for underkjøringsbeskyttelse foran og bak er utformet for å forhindre at personbiler blir sittende fast under lastebilen ved en kollisjon, og dermed redusere risikoen for passasjerskader. Vårt elektroniske stabilitetsprogram reduserer effektivt risikoen for skrens og velt. Programmet griper inn i farlige situasjoner ved å redusere motoreffekten og bruke bremser på hvert av lastebil- og tilhengerhjulene separat.

Les mer om sikkerhetssystemene våre her
De beste forutsetningene for å se – og bli sett

Bedre sikt

Bestem hva du har oversikt over med elektronisk styrte utvendige speil. Vær mer synlig for andre med de nye kjørelysene. Se mer på trange steder med ekstra sidespeil. Hold et øye med lasten med det valgfrie bakvinduet.

Volvo FEs tredelte støtfanger

Tredelt støtfanger

Støtfangerens stålhjørner gjør at den har svært god støtbestandighet og reduserer risikoen for skader og reparasjonskostnader. Hvis du skulle oppleve en kollisjon, gjør de separate delene at skadeomfanget isoleres slik at du bare trenger å bytte ut de skadde delene.

Volvo FE med et avansert, fjernstyrt alarmsystem

Et sikkert system

Et avansert, fjernstyrt alarmsystem bidrar til å holde Volvo FE trygg. Det er lett å aktivere dersom uønskede gjester skulle prøve å åpne dørene eller forstyrre bilen, og det gjør at du kan slappe av når du er borte fra lastebilen.

Bla gjennom det valgfrie sikkerhetsutstyret fra Volvo

Valgfritt sikkerhetsutstyr

Trenger du en varselvest? Eller bærbar varsellampe? Du kan utstyre Volvo-lastebilen med det sikkerhetsutstyret du trenger.

Finn nærmeste forhandler

Klar for en sikkerhetsoppgradering?

Besøk din lokale Volvo Trucks-forhandler. Der får du vite alt om førerhusets sikkerhetsfunksjoner i verdensklasse.

Finn nærmeste forhandler