Ergonomisk utformet førermiljø

Ergonomisk tenking

Instrumenter. Girskift. Kontroller. Oppbevaring. I Volvo FE er alt du trenger for å gjøre jobben din akkurat der du trenger det, og lett tilgjengelig. Det vil si færre bevegelser for sjåføren. Mindre strekk og belastninger. Hendene er tryggere plassert på rattet og du kan holde blikket på veien.

Ergonomisk utformet førermiljø

Førersetet

Det er her du bruker arbeidsdagen. Så det må være perfekt. Vi har gitt setet i Volvo FE en ny utforming for å gjøre det tryggere, mer elegant og ekstra slitesterkt. Setefestene i gulvet er forbedret. Nakkestøttene og sikkerhetsbeltene er nå integrert. De slitesterke smussbestandige trekkene, som også kan leveres i vinyl, utfyller resten av interiøret. 

Rikelig med oppbevaringsplass til alle tingene dine

Rikelig med plass til utstyret ditt

I dashbordet. I dørene. Over hodet ditt. Mellom setene. Når du ser deg rundt i førerhuset i Volvo FE, oppdager du massevis av oppbevaringsplass. Du kan legge til enda mer.

360° oversikt over eksteriøret

Under finner du en interaktiv oversikt over interiøret. Klikk på tekstboksene for å lese mer. Klikk på Fullskjermvisning for å få en enda bedre opplevelse. De beskrevne egenskapene og funksjonene er generelle, og kan avvike fra din lastebil.

Finn nærmeste forhandler

Opplev Volvo FE

Opplev den ergonomiske tenkingen selv. Din lokale Volvo Trucks-forhandler vil mer enn gjerne vise deg førerhuset i Volvo FE.

Finn nærmeste forhandler