Volvo FE, et fullverdig medlem av Volvo-familien

En del av familien

Den lett avrundede aerodynamiske designen. De dristige linjene og grafikken. De karakteristiske V-formede lysene. Volvo FE er mindre, men det betyr at den er både lettere og mer fleksibel – noe du vil sette pris på når du kjører i og i nærheten av byer. Møt et fullverdig medlem av Volvo-familien.

Det nye utseendet til Volvo FE

Et merke på egenart

Den nye utformingen til Volvo FE gjør at det klassiske Volvo-jernmerket er løftet opp fra grillen og har fått en høyere, mer fremtredende plassering under frontruten. Dette gir inntrykk av at frontruten er større, som får det til å se ut som om sjåføren er nærmere gateplan, og lastebilen fremstår mindre truende i tett trafikk.  

Det nye Volvo FE-førerhuset har lavere luftmotstand

La vinden blåse

Volvo FE har et lett avrundet aerodynamisk design som reduserer luftmotstanden – og gir bedre kjøreegenskaper og lavere drivstofforbruk. Med det karakteristiske vaffelmønsteret sørger frontgrillen for en mer effektiv luftstrøm og enklere kjøling av både motoren og etterbehandlingsprosessen.

360°-oversikt over eksteriøret

Under finner du en interaktiv oversikt over førerhuset. Klikk på tekstboksene for å lese mer. Klikk på Fullskjermvisning for å få en enda bedre opplevelse. De beskrevne egenskapene og funksjonene er generelle, og kan avvike fra din lastebil.

Velg blant over 300 farger. Alle like miljøvennlige.

Nå kan du spare tid og penger ved å slippe å besøke et eget lakkeringsverksted – du kan få Volvo-førerhuset levert i den fargen du selv ønsker. Velg mellom fler enn 300 ulike toner og nyanser. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan vi blande nesten hvilken som helst farge for deg.

Vil du ta en forhåndstitt? Bruk fargeleggingsverktøyet nedenfor.

Vær oppmerksom på at en dataskjerm ikke alltid viser fargene 100 % slik de er. Hvis du vil se korrekte farger, må du besøke en Volvo-forhandler. Vær oppmerksom på at ikke alle farger er tilgjengelige på alle modeller og markeder. Bildet viser en lastebil med maksimalt lakkeringsnivå.

Fargeleggeren inneholder alle tilgjengelige farger i salgssystemet. Mange av de faste fargene er også tilgjengelig med klart lag over. Hvis du ikke finner den ønskede fargen, ta kontakt med Volvo-forhandleren din.

Finn nærmeste forhandler

Stopp og stirr

Finn ut selv om ikke Volvo FE er den flotteste distribusjonslastebilen på veien. Bare besøk din lokale Volvo Trucks-forhandler.

Finn nærmeste forhandler