Volvo FE-chassiset – for enkel påbygging

Solid, men fleksibelt

Chassiset til Volvo FE kan konfigureres for nesten alle påbygg. Den flate, firkantede utformingen er robust og solid og ideell for påbygging. Du bygger enkelt en løsning som tilfredsstiller selv de mest krevende oppdragene. I tillegg innebærer den forbedrede chassispakkingen for Euro 6 at Volvo FE ikke påvirkes av de strengere utslippskravene.

Volvos instruksjoner for påbyggere – reduserer leveringstiden

Mindre tid hos påbyggeren

Bestill din Volvo FE, og så kan påbyggeren logge seg på Volvos instruksjoner for påbygging med en gang. Ved hjelp av nøyaktige spesifikasjoner og 3D-tegninger på systemet kan arbeidet begynne selv før lastebilen forlater fabrikken. Leveringen går raskere og er dessuten mer kostnadseffektiv.

Volvos instruksjoner for påbygging
Det elektroniske kontrollsystemet i Volvo FE

Rask og enkel lasting

Den elektronisk styrte fjæringen (ECS) kan brukes til å kontrollere luftfjæringsnivået, enten via brytere på instrumentbordet eller en kontrollenhet. Dette gir rask og effektiv lasting fra alle høyder.

Velg mellom mekanisk fjæring eller luftfjæring på førerhuset

Høyteknologisk fjæring

Du får garantert en behagelig tur. Velg et mekanisk førerhusoppheng, med spiralfjærer og støtdempere både foran og bak. Eller velg full luftfjæring, som benytter belger både foran og bak.

Volvo FEs elektroniske bremsesystem

Elektronisk bremsesystem (EBS)

Volvo FE har trykkluftbremser med ventilerte skiver foran og bak. Det elektronisk styrte bremsesystemet (EBS) gir både tryggere og kortere bremselengde og medvirker til redusert bremseslitasje. Systemet omfatter ABS og et Brake Blending-system som utnytter lastebilens forskjellige bremser til å oppnå en mer enhetlig bremsing og redusere slitasje på både dekk og bremser. Den utvidede EBS-pakken omfatter også en bakkestoppfunksjon.

VT

Begynn å bygge

Besøk Volvo Trucks-forhandleren for å snakke om ulike oppsett og spesifisere den perfekte Volvo-FE-lastebilen.

Finn nærmeste forhandler