Lastebiler

Klar for action – og en pause

Volvo FMX førerhusinteriør

Bak rattet i Volvo FMX har du kontrollen. Nå har du mer kontroll, bedre støtte og mer plass enn noen gang før. Dette stedet er skreddersydd for produktiviteten din.

Sett deg inn i Volvo FMX-førerhuset og du føler deg som hjemme, men det er likevel annerledes. Førsteinntrykket ditt vil sannsynligvis være at det er romslig og lyst. Alle de tre førerhusalternativene tilbyr mer plass.

Når du sitter, er alt plassert der du forventer at det skal være. Du finner den perfekte rattposisjonen med tiltfunksjonen på rattet og hånden lander naturlig på den nye I-Shift-girspaken, som er pent integrert i setet. Sikten rundt lastebilen er vanskelig å slå; dørlinjen er lav, vindusflatene er generøse og hver eneste vinkel i interiøret er konstruert for å gi deg kontroll.

I tillegg til det er hele sjåførgrensesnittet nytt – konstruert for å hjelpe deg med å holde hendene på rattet og oppmerksomheten din fremover. Du får full kontroll over alt du trenger for å utføre jobben din presist og effektivt.

Instrumentgruppen er heldigital og tilbyr nye muligheter for å skreddersy arbeidsmiljøet til dine behov i alle situasjoner. Et nytt 9-tommers sidepanel gir deg kontroll over funksjonene i lastebilen, som opptil 8 kameraer og intuitiv styring av trekkraft.

Og med talestyring i Volvo FMX-førerhuset, har du god hjelp.

Interiøret og materialene utstråler førsteklasses kvalitet, uavhengig av interiøralternativ. Velg mellom tre interiøralternativer og et bredt spekter av farger. Du finner stilen din.

Interiøralternativer

Velg mellom tre alternativer for interiørdetaljer og et bredt spekter av farger.

Interiøralternativet Robust

Leveres med vinyltrekk og gummimatter. Utforsk de forskjellige nivåene for utvendig dekor i Volvo Truck Builder.

Interiøralternativet Dynamic

Leveres med tekstiltrekk og gummimatter. Utforsk de forskjellige nivåene for utvendig dekor i Volvo Truck Builder.

Interiøralternativet Progressive

Leveres med trekk i plysj eller skinn og gummimatter. Utforsk de forskjellige nivåene for utvendig dekor i Volvo Truck Builder.

Tilbehør til lastebilen

Gjør den til din egen

Interiørbilder Volvo FMX

Skreddersy arbeidsplassen din

Kontakt forhandleren din for å skape ditt nye favorittsted.