Lastebiler

Utviklet for utfordringer

Førerhuseksteriør til Volvo FMX

Hvis du allerede er tilhenger av Volvo FMX-designet, vil du ikke bli skuffet over den siste utviklingen. Den har en helt ny, moderne profil, som er mer sofistikert og selvsikker enn noen gang. Klar til å takle de mest utfordrende oppgavene.

Førerhuset har en ny utforming med en stående profil, mer innvendig plass, store vindusflater og en lav dørlinje. Den lavere fronten forsterker den ikonisk tøffe profilen, sammen med de slanke V-formede frontlyktene. 

Frontlyktens særegne linjer flyter med førerhusets form, fortsetter rundt hjørnet foran og strekker seg bakover på førerhussidene. Den robuste fronten er tro mot Volvos FMX-konsept og er beskyttende og solid. Delene kan lett byttes ut om nødvendig.

Du vil også se at jernmerket foran er større, og når du kommer nærmere døren, vil du merke at innsteget har et nytt robust design med en solid sklisikring. På toppen av førerhuset setter en takluke i stål standarden for beskyttelse i tøffe driftsmiljøer. Detaljer som gjør en forskjell.

Velg blant over 650 farger. Alle like miljøvennlige.

Nå kan du spare tid og penger ved å slippe å besøke et eget lakkeringsverksted – du kan få Volvo-førerhuset levert i den fargen du selv ønsker. Velg mellom fler enn 650 ulike toner og nyanser. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan vi blande nesten hvilken som helst farge for deg.

Vil du ta en forhåndstitt? Bruk fargeleggingsverktøyet nedenfor.

Vær oppmerksom på at en dataskjerm ikke alltid viser fargene 100 % slik de er. Hvis du vil se korrekte farger, må du besøke en Volvo-forhandler. Vær oppmerksom på at ikke alle farger er tilgjengelige på alle modeller og markeder. Bildet viser en lastebil med maksimalt lakkeringsnivå.

Fargeleggeren inneholder alle tilgjengelige farger i salgssystemet. Mange av de faste fargene er også tilgjengelig med klart lag over. Hvis du ikke finner den ønskede fargen, ta kontakt med Volvo-forhandleren din.

Tilbehør til lastebilen

Gjør den til din egen 

Eksteriørbilder Volvo FMX

Klar for en Volvo FMX?

Den venter på deg.