Lastebiler

Skreddersydd for action

Volvo FMX chassis

Uansett om du kjører på eller utenfor veien, trenger du et chassis som er bygget for å håndtere mye action til daglig. Du har sannsynligvis et påbygg som er spesialbygget for driften din. Vi skreddersyr chassiset for å støtte deg – ved å bruke komponenter og systemer som garantert vil fungere i mange år fremover.

Uansett om du opererer i en gruve eller betjener travle byggeplasser, er Volvo FMX et presisjonsverktøy du kan stole på. Få en allsidig lastebil med en bakre luftfjæring som er spesialbygget for anleggsbruk eller en bladfjæret lastebil som kan bære enorme belastninger på akslene. Og med Volvo Dynamic Steering er det vanskelig å matche kjøreegenskapene og følelsen.

Volvo-chassiset gir fleksibiliteten til å bygge en lastebil for alle slags påbygg som brukes i alle slags transportoppdrag. Du får din Volvo FMX akkurat slik du vil ha den. Volvo Trucks-forhandleren hjelper deg med å skreddersy lastebilen.

Foraksler for 10/20 tonn

Tungt lastet? Null problem. Volvo FMX er konstruert for høye akseltrykk. Uansett om du velger bladfjæring eller luftfjæring, kan forakselen ta opptil 10 tonn på en enkelt aksel, og 20 tonn på doble foraksler. Dette betyr forbedret produktivitet.

Tandem akselløft

Bruk akselen, men bare når du trenger den. Tandemakselløft gjør at den bakerste drivakselen kan kobles fra og løftes opp når du losser. Akkurat som en løpeaksel gir dette mye mindre svingradius, reduserer dekkslitasje og reduserer drivstofforbruket.

Mer om tandem akselløft

Fem aksler direkte fra fabrikken

Frakter du tung last? Du kan få en lastebil med fem aksler levert direkte fra fabrikken. Du får lastebilen raskere og reduserer tilpasningskostnadene. Du får en lastebil med full godkjennelse av kjøretøytype. I tillegg får du full Volvo-garanti og ettermarkedsstøtte, noe som gir lavere driftskostnader på lang sikt.

Oppdag Volvo FMXs fulle potensial

Snakk med forhandleren om å skreddersy din Volvo FMX.