Lastebiler

Kraft møter presisjon

Drivlinjer i Volvo FM

Riktig kraft og kontroll for arbeidet du utfører, og stedene du må nå. Nå kan du skreddersy drivlinjen for Volvo FM mer presist enn noen gang før. Du vil ha kraften til å få ting gjort, og vi sørger for at du bruker kraften eller energien på den mest effektive måten. Få langt mer ut enn du legger i. Det er lønnsomhet.

Motorer

Våre Euro 6 trinn E-motorer er nøye utviklet for å være drivstoffbesparende – uten at det går ut over ytelsen. De er våre mest effektive dieselmotorer noensinne og sparer drivstoff med hvert eneste slag. D11-serien strekker seg fra 330 hk til 460 hk, mens D13-motorene tilbyr 420 hk til 500 hk. For Volvo FM er gassdrevne motorer også tilgjengelige samt helelektriske alternativer – som tilbyr lave utslipp sammen med enestående ytelse og rekkevidde.

Kjørbarhet

Uansett hvilken motor du velger for Volvo FM, har du tilgang til et imponerende dreiemomentnivå over et bredt spekter av motorturtall. Resultatet er utmerket kjørbarhet og lavt drivstofforbruk.

Alternativt drivstoff

Hvis du virkelig ønsker å få ned miljøbelastningen din, kan du velge den gassdrevne Volvo FM. Den kjører på LBG (liquid biogas) eller LNG (naturgass), noe som gjør det mulig å oppnå en helt klimanøytral drift. I tillegg til det, kan du kjøre alle våre dieselmotorer på enten diesel eller HVO. Ønsker du å kjøre på biodiesel? Det er bestemte versjoner av Volvo FM som gjør det mulig.

Mer om den gassdrevne Volvo FM

I-Shift

I-Shift er en hel serie automatiserte girkasser som gjør kjøringen enklere, tryggere og mer komfortabel. Du slipper å kjempe med en tung clutch eller girspak. Hvert eneste girskift er perfekt timet – automatisk. Med en rekke programvarepakker kan du skreddersy I-Shift til dine behov. Det er tilgjengelige funksjoner for I-Shift som aktiverer énpedalskjøring i visse situasjoner. For Volvo FM kan du også få I-Shift med krabbegir eller med I-Shift Dual Clutch.

Mer om I-Shift

Bli elektrisk

En Volvo FM, men med en enda jevnere kjøreopplevelse og null eksosutslipp. Volvo FM Electric tilbyr opptil 666 hk ren elektrisk kraft og en rekkevidde på opptil 300 km – noe som gjør den perfekt for transport fra by til by.

Mer om Volvo FM Electric

Trenger du kraft?

Forhandleren kan hjelpe deg med å skreddersy den etter dine behov.