Lastebiler

Cockpiten din. Og kontoret ditt.

Volvo FM førerhusinteriør

Du har ansvaret, og du er den som gjør jobben. Det er bare det at nå får du mer kontroll, bedre støtte og mer plass enn noen gang før. Dette førerhuset er skreddersydd for deg.

Følelsen av at evolusjonen har tatt et enormt steg er tydelig når du kommer inn i Volvo FM. Den er annerledes – men likevel veldig kjent. Det første som vil slå deg er sannsynligvis at den er romslig og lys. Den store takluken slipper inn mer lys ovenfra og øker følelsen av plass. Når du sitter, ligger alt der du forventer at det skal være.

Du finner den perfekte rattposisjonen med tiltfunksjonen på rattet og hånden lander naturlig på I-Shift-girspaken, som er pent integrert i setet. Sikten rundt lastebilen er vanskelig å slå; dørlinjen er lav, vindusflatene er generøse og hver eneste vinkel på førerhuset er konstruert for å gi deg kontroll.

I tillegg til det er hele sjåførgrensesnittet nytt – konstruert for å la deg holde hendene på rattet og øynene på veien. Slik at du får full kontroll over alt du trenger for å utføre jobben, og for å holde forretningsmarginene på rett side mens du holder på.

Instrumentpanelet er heldigitalt og skaper nye muligheter for å skreddersy arbeidsmiljøet til dine behov i alle situasjoner. Et nytt 9-tommers sidepanel gir deg kontroll over lastebilfunksjonene, som opptil 8 kameraer og apper. Det er også enkelt å ha full kontroll over aksler og differensialer. Dette er kommandosenteret for ditt mobile kontor.

Med talestyring i Volvo FM-førerhuset, har du god hjelp.

Interiøret og materialene utstråler førsteklasses kvalitet, uavhengig av interiøralternativ. Velg mellom tre interiøralternativer og et bredt spekter av farger. Du finner stilen din.

Full kontroll

Førerhuset er bygget for sikt. For å se enda mer kan du plassere opptil 8 kameraer på lastebilen og se bildene på sidepanelet. Du kan hele tiden passe på lastebilen din, trafikken rundt og lasten.

Plass og oppbevaring

Alle Volvo FM-førerhusversjoner tilbyr en romslig følelse og smart lagring for de tingene du trenger. Bakveggsoppbevaring i det korte førerhuset og praktisk oppbevaring under sengen i det lange førerhuset er bare noen få eksempler.

Interiøralternativer

Velg mellom tre alternativer for interiørdetaljer og et bredt spekter av farger.

Interiøralternativet Robust

Leveres med vinyltrekk, gummimatter, dekordetaljer og dekorlister. Utforsk de forskjellige nivåene for utvendig dekor i Volvo Truck Builder.

Interiøralternativet Dynamic

Leveres med tekstiltrekk, gummimatter, dekordetaljer og dekorlister. Utforsk de forskjellige nivåene for utvendig dekor i Volvo Truck Builder.

Interiøralternativet Progressive

Leveres med trekk i plysj eller skinn, gummimatter, dekordetaljer og dekorlister. Utforsk de forskjellige nivåene for utvendig dekor i Volvo Truck Builder.

Tilbehør til lastebilen din

Gjør den til din egen

Interiørbilder Volvo FM

Skreddersy arbeidsplassen din

Kontakt forhandleren din for å skape ditt nye favorittsted.