Lastebiler

Et sprang i evolusjonen

VOLVO FM FØRERHUSEKSTERIØR

Den ligner på storebrødrene – likevel er den like fleksibel og smidig som du er vant til at Volvo FM er. En ny, moderne profil avslører at den er bedre rustet enn noen gang til å ta på seg utfordringene. Dette er flere skritt foran i evolusjonen.

 

Førerhuset har en ny utforming med en stående profil, mer innvendig plass, store vindusflater og en lav dørlinje. Volvo FM er rund i kantene, og mellomrommene mellom øvre og nedre front reduseres til et minimum for å forbedre aerodynamikken og effektiviteten.

Et annet tydelig tegn på denne lastebilens utvikling er frontlyktutformingen, som understreker Volvo FMs ikoniske profil. Frontlyktens særegne linjer flyter med førerhusets form, fortsetter rundt hjørnet foran og strekker seg bakover på førerhussidene. Selv når du står stille, er det tydelig at denne lastebilen er effektiv i både høyt tempo og når du navigerer i travle miljøer.  

Du vil også se at jernmerket foran er større, og når du kommer nærmere døren, vil du merke at innsteget har aluminiumsinnlegg. Detaljer som gjør en forskjell.

Laget for sikt

Speilene har en moderne utforming med slank innfatning og godt proporsjonerte speilområder. De er bygget i seksjoner for å kombinere en sjenerøs speilvisning med reduserte dødvinkler. Legg til det ekstra sidevinduet i passasjerdøren, så får du god sikt rundt lastebilen din. Til og med områdene i umiddelbar nærhet.

Frontlykter

De ikoniske frontlyktene er tilgjengelige i to forskjellige versjoner: én med halogenlamper og én basert på LED-teknologi. Begge har de karakteristiske V-formede LED-kjørelysene.

Velg dekornivå

Velg mellom to utvendige dekornivåer og hundrevis av farger.

Basisdekornivå

Leveres med svart grill og tordengrå støtfanger, speil med mer. Utforsk de forskjellige nivåene for utvendig dekor i Volvo Truck Builder.

Høyt dekornivå

Leveres med grå grill. Støtfanger, speil osv. er lakkert i karosserifargen. Aluminiumdetaljer på innsteget. Utforsk de forskjellige nivåene for utvendig dekor i Volvo Truck Builder.

Velg blant over 650 farger. Alle like miljøvennlige.

Nå kan du spare tid og penger ved å slippe å besøke et eget lakkeringsverksted – du kan få Volvo-førerhuset levert i den fargen du selv ønsker. Velg mellom fler enn 650 ulike toner og nyanser. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan vi blande nesten hvilken som helst farge for deg.

Vil du ta en forhåndstitt? Bruk fargeleggingsverktøyet nedenfor.

Vær oppmerksom på at en dataskjerm ikke alltid viser fargene 100 % slik de er. Hvis du vil se korrekte farger, må du besøke en Volvo-forhandler. Vær oppmerksom på at ikke alle farger er tilgjengelige på alle modeller og markeder. Bildet viser en lastebil med maksimalt lakkeringsnivå.

Fargeleggeren inneholder alle tilgjengelige farger i salgssystemet. Mange av de faste fargene er også tilgjengelig med klart lag over. Hvis du ikke finner den ønskede fargen, ta kontakt med Volvo-forhandleren din.

Tilbehør til lastebilen din

Gjør den til din egen

Eksteriørbilder Volvo FM

Klar for en Volvo FM?

Den venter på deg.