Lastebiler

Volvo FL Electric. Dør-til-dør-leveranser

I trange bymiljøer trenger du en lastebil som kan navigere i trange gater og komme nær leveringsstedet. For det trenger du en solid, men smidig lastebil: En som denne to-akslede modellen med en totalvekt på opptil 16,7 tonn. Den er perfekt for bytransportoppgaver som leveranser og renovasjon. For å forenkle overgangen til elektrisk transport er lastebilen tilgjengelig sammen med service- og støttepakker for lading, rute- og rekkeviddeplanlegging, batteriovervåking og mer.

Opptil 16,7 tonn totalvekt

Opptil 130 kW effekt

Opptil 450 km

Hold deg produktiv og ha kontroll

Det er enkelt å integrere en elektrisk lastebil fra Volvo i driften. Du får tilgang til konstant lastebilovervåking og prediktiv serviceplanlegging for å sikre oppetid og leveranser. Vi har også sørget for ekstra ro i sjelen gjennom ruteplanlegging, posisjonering med energistatus i sanntid, oppfølgingsrapporter og mer. Alt tilgjengelig og lett synlig i Volvo Connect-portalen og appen. Rett ved siden av de andre lastebilene og støttefunksjonene.

Jevn og kraftig drivlinje

Den elektriske motoren, i kombinasjon med en 2-trinns girkasse, gir en veldig god kjøreopplevelse. Kraften på opptil 180 kW / 243 hk håndteres av et unikt system som styrer trekkraft og veigrep og som er utviklet for å mestre glatte underlag. Ulike kjøremoduser er tilgjengelig for å stille inn ønsket ytelse, komfort og energiforbruk. Opptil seks batterier sørger for tilstrekkelig rekkevidde for mange leveranser fra dør til dør.

Rekkevidde for dine behov

Den nye generasjonen batteriteknologi i Volvo FL Electric har en rekkevidde på inntil 450 km, og kan enkelt tilpasses dine behov. Lastekapasiteten kan økes vesentlig for virksomheter som i hovedsak har oppdrag som krever mindre rekkevidde. Du får all hjelp du trenger til å velge den riktige lastebilen hos en Volvo Trucks-forhandler.

Spesifikasjoner – Volvo FL Electric

Funksjoner

Volvo FL Electric

Akselkonfigurasjoner

Jevnlastebil: 4×2

Alle aksler har luftfjæring

Førerhus

Kort førerhus, kort førerhus med soveplass

Vogntogvekt 

Opptil 16,7 tonn
Nominell batterikapasitet 280–565 kWh, 3–6 batterier

Rekkevidde

Opptil 450 km.

Ladetid (4 batteripakker fulladet)

16,8 timer med AC (22 kW)

2,3 timer med DC (150 kW)

Drivlinje 

Enkel elektrisk motor, 2-trinns girkasse
Ytelse Opptil 130 kW (175 hk) kontinuerlig effekt

Bruksområder

Egnet for påbygg. Elektrisk kraftuttak

 

 

 

Kontakt

Kontakt for elektriske lastebiler

Kjetil Bergflødt

Product Manager

Kontakt Kjetil

Finn nærmeste forhandler

Vanlige spørsmål om elektromobilitet

Våre helelektriske løsninger