Lastebiler

Norge

×
Den produktivitetsfokuserte Volvo FL

Sjåførproduktivitet med Volvo FL

Hvordan blir sjåfører mer produktive? Forbedre kjøringen. Øk komforten i førerhuset. Gi dem nyskapende, tidsbesparende verktøy. Volvo FL er en ren produktivitetsmaskin.

I-Sync – automatisert enkelhet

I-Sync-girkassen gjør bykjøring, med sine mange stopp, til en helt ny opplevelse. Sjåførene elsker at alle girskiftene er perfekt timet – og at de slipper tunge clutcher og spaker. Dessuten sparer den drivstoff, så transportørene er også glade i den.

Oppgrader til I-Sync

I-Sync øker produktiviteten
Volvo FL-førerhuset – gir høy komfort og produktivitet

Det perfekte arbeidsmiljøet – for arbeid og hvile

Fra øyeblikket du klatrer inn i Volvo FL (ved hjelp av det optimaliserte, lave innsteget), til øyeblikket du stempler ut, er alt utformet for at du skal være produktiv når du er på veien. Og fortsatt ha det behagelig når arbeidsdagen er slutt.

Ta en titt inn i førerhuset

Volvo FL 4x4 leverer varene på alle typer veier

Ustoppelig

Med bedre veigrep, større bakkeklaring og forbedret angrepsvinkel kan du stole på Volvo FL 4 x 4 – på alle typer veier, under alle slags værforhold.

Et halvt tonn ekstra last

Den 4-sylindrede Volvo FL-lastebilen er mellom 200 og 500 kg lettere enn den 6-sylindrede modellen. Med opptil et halvt tonn ekstra lastekapasitet gir den 4-sylindrede D5K-motoren en dramatisk forbedring i produktiviteten og driftseffektiviteten.

Ta en nærmere titt på motorene våre

En lettere motor gir økt nyttelast
Dynafleet gir økt produktivitet

Dynafleet – får maks produktivitet

Steder, laster og nivåer. Sjåførtider. Utslippsrapporter. Drivstofforbruk. Dynafleet gir deg sanntidsdata om alle lastebilene dine og hjelper deg å øke produktiviteten og ta mer lønnsomme beslutninger.

Utforsk Dynafleet

Bli mer produktiv

Snakk med din lokale Volvo Trucks-forhandler. Her får du vite hvordan du og virksomheten skal bli så produktiv som mulig.