Lastebiler

Din rullende hotellsuite

Opphold i Volvo FH16-førerhuset

Har du behov for overnatting med stil, eller vil du bare ha et skikkelig komfortabelt førerhus med god plass? Volvo FH16 tar livet på veien et steg videre i utviklingen. Her inne er du komfortabel, uansett forholdene utenfor. Kom inn!

Velg mellom fem forskjellige førerhusstørrelser for å optimalisere plassen for dine behov. De har alle et romslig preg, med lys ovenfra. Fire av førerhusene har plass til opptil to personer for en behagelig natt, eller du kan bare nyte plassen alene. Du får ideelle forhold for en god hvileperiode – et isolert førerhus og mørke gardiner hjelper deg med å sove uforstyrret. Klimaanlegget kan utstyres med I-Park Cool, for å holde en perfekt temperatur gjennom hele natten.

Det er rikelig med oppbevaringsplass til alle tingene dine også. Lys, lyd, underholdning og andre funksjoner styres enkelt fra instrumentbordet, bakveggspanelet eller ved å bruke talestyring. Dette er bare starten. Velg blant et stort utvalg av tilbehør som gjør livet på veien enda mer behagelig.

En god natts søvn

Velg mellom en fjærmadrass eller en skummadrass. Uansett hva du velger, får du førsteklasses hvilekomfort. For enda bedre søvn, kan sengen justeres for å kompensere for bakkeparkering.

To kjølebokser

Trenger du stor kjølekapasitet? Null problem. Du kan få førerhuset på Volvo FH16 med to kjølebokser. Ett i øvre bakre hylle, og ett under sengen.

TILBEHØR TIL LASTEBILEN

GJØR DEN TIL DIN EGEN

KLAR FOR FØRSTEKLASSES KOMFORT?

Vi hjelper deg med å ta de riktige valgene.