Lastebiler

Ditt førerhus, ditt slott

Førerhusinteriør Volvo FH16

Du har ansvaret, og du er fremdeles den som gjør jobben. Men nå har du mer kontroll over alt i Volvo FH16 enn noen gang før.

Følelsen av evolusjon er til stede så snart du kommer inn i førerhuset på Volvo FH16. Det er annerledes enn hva du er vant til – men allikevel veldig kjent. Fargene, materialene og detaljene er helt klart Volvo FH16. Når du sitter, ligger alt der du forventer at det skal være. Hånden din lander naturlig på I-Shift-girspaken, pent integrert i setet.

Men hele sjåførgrensesnittet er nytt – konstruert for å la deg holde hendene på rattet og øynene på veien. Slik at du får full kontroll over alt du trenger for å utføre jobben, og for å holde forretningsmarginene på rett side mens du holder på.

Instrumentpanelet er heldigitalt og åpner opp for nye muligheter for å skreddersy arbeidsmiljøet til dine behov i alle situasjoner. En brukervennlig antispinn gir deg bedre trekkraft ved å vri bryteren med klokken, og på instrumentpanelet får du full kontroll over differensialsperrene og belastningene på alle akslene dine. Et nytt 9-tommers sidepanel gir deg kontroll over lastebilfunksjonene, inkludert opptil 8 kameraer og apper.

Med talestyring i Volvo FH16-førerhuset, har du god hjelp.

Det unike interiøret i Volvo FH16 tilbyr høy kvalitet. Det er tydelig at dette er omtrent så behagelig som en lastebil blir.

Interiøralternativer

Interiøret i Volvo FH16 er unikt. Velg mellom to interiøralternativer. I tillegg til dette kan du velge blant et stort utvalg av farger.

Volvo FH16-dekor

Leveres med trekk i tekstil og skinn, gummimatter, dekordetaljer og dekorlister.

Volvo FH16 skinninteriør

Leveres med trekk i helt skinn, gummimatter, dekordetaljer og dekorlister. 

Tilbehør til lastebilen din

Gjør den til din egen

Interiørbilder Volvo FH16

Vil du vite mer om interiøret?

Snakk med forhandleren din.