Lastebiler

Evolusjon for tøffe krav

Førerhuseksteriør Volvo FH16

Det er den særegne Volvo FH16 som du kjenner den – med kraft og komfort i perfekt harmoni. Likevel er det tydelig at denne lastebilen er det neste steget.

Formen på Volvo FH16-førerhuset er rundere rundt kantene, og avstanden mellom øvre og nedre front er mindre for å forbedre aerodynamikken og effektiviteten. Den unike Volvo FH16-grillen har en sølvfinish, som antyder at dette er noe spesielt. 

Men det tydeligste tegnet på evolusjonen er frontlyktutformingen, som gir Volvo FH16 sitt ikoniske uttrykk. Frontlyktens særegne linjer flyter med førerhusets form, fortsetter rundt hjørnet foran og strekker seg bakover på førerhussidene. Frontlyktene har et svart Volvo FH16-tema. Når du står stille, er det tydelig at denne lastebilen er blant de kraftigste lastebilene som finnes – og likevel er den mer raffinert enn noen gang.

De nye frontlyktene kommer i tre forskjellige versjoner, og de ser ikke bare bra ut – de er også fullastet med forbedret funksjonalitet som gjør livet på veien tryggere og mer komfortabel.

Du vil også se at jernmerket foran er større, og når du kommer nærmere døren, vil du merke at innsteget har aluminiumsinnlegg. Detaljer som gjør en forskjell.

Utseendet til Volvo FH16

Velg mellom tre utvendige dekornivåer og hundrevis av farger.

Basisdekornivå

Leveres med svart grill og tordengrå støtfanger, speil med mer.

Basisdekornivå med robust frontdekor

Leveres med grå kraftig støtfanger, svart grill, grå støtfanger, speil osv. Frontlykter med svart tema.

Volvo FH16-dekor

Leveres med en sølvfarget unik grill for Volvo FH16 og frontlykter med svart tema. Støtfanger, speil osv. er lakkert i karosserifargen. Aluminiumdetaljer på innsteget. 

Velg blant over 650 farger. Alle like miljøvennlige.

Nå kan du spare tid og penger ved å slippe å besøke et eget lakkeringsverksted – du kan få Volvo-førerhuset levert i den fargen du selv ønsker. Velg mellom fler enn 650 ulike toner og nyanser. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan vi blande nesten hvilken som helst farge for deg.

 

Vil du ta en forhåndstitt? Bruk fargeleggingsverktøyet nedenfor.

Vær oppmerksom på at en dataskjerm ikke alltid viser fargene 100 % slik de er. Hvis du vil se korrekte farger, må du besøke en Volvo-forhandler. Vær oppmerksom på at ikke alle farger er tilgjengelige på alle modeller og markeder. Bildet viser en lastebil med maksimalt lakkeringsnivå.

 

Fargeleggeren inneholder alle tilgjengelige farger i salgssystemet. Mange av de faste fargene er også tilgjengelig med klart lag over. Hvis du ikke finner den ønskede fargen, ta kontakt med Volvo-forhandleren din.

TILBEHØR TIL LASTEBILEN

GJØR DEN TIL DIN EGEN

Eksteriørbilder Volvo FH16

KLAR FOR EN VOLVO FH16?

Den venter på deg.