Lastebiler

Gassdrevet Volvo FH. Langtransport mot null utslipp

Hvis du er ute etter å drive med langtransport 100 % klimanøytralt, er den gassdrevne Volvo FH det riktige valget. Denne lastebilen kombinerer samme kraft og kjørbarhet som Volvo FH, men CO2-utslippene kan reduseres med opptil 100 % ved bruk av biogass.

Opptil 60 tonn

Opptil 500 hk

Rekkevidde på opptil 1000 km

Høy ytelse til behovene dine

Den gassdrevne drivlinjen gir samme ytelse og dreiemoment som våre dieselmotorer, men med lavere utslipp. Velg mellom en motoreffekt på 420, 460 eller 500 hk med et dreiemoment på opptil 2500 Nm. Den gassdrevne Volvo FH passer perfekt for langtransport med en totalvekt på opptil 60 tonn.

* Dette dekker utslippene fra kjøretøyet under langtransport, det såkalte «tank til hjul», sammenlignet med en lastebil som bruker europeisk standarddiesel.

Passer til rekkevidden din

Velg mellom tre forskjellige tankstørrelser for å optimalisere din gassdrevne Volvo FH etter dine behov. Du får en rekkevidde på opptil 1000 km, noe som gjør lastebilen egnet for langtransport i et voksende nettverk av LBG- og LNG-fyllestasjoner.

Energieffektiv teknologi

De gassdrevne Volvo FH-motorene er basert på teknologi fra dieselmotorene, og dette er unikt for tunge lastebiler. Dieselmotor-teknologien gir betydelig høyere effektivitet enn andre gassmotoralternativer. Dette betyr høyere ytelse, mer dreiemoment og lavere drivstofforbruk. Poenget er at du får mer ut av drivstoffet ditt.

Det å bruke gassdrevne kjøretøy hadde ikke bare vært til stor hjelp for miljøet. Det hadde også vært nyttig for bedriften vår, siden det reduserer de direkte og indirekte kostnadene.

Hold deg oppdatert om gassdrevne Volvo FH

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren holder deg gjerne oppdatert om siste nytt innen gassdrevne lastebiler i landet ditt.