Lastebiler

Øker lønnsomheten

DRIVLINJER I VOLVO FH

Riktig kraft og kontroll for det du har behov for å flytte, og stedene du trenger å komme til. Muligheten til å skreddersy Volvo FH-drivlinjen i henhold til oppdragene dine har aldri vært mer nøyaktig. Du vil aldri ha for lite kraft, og vi sørger for at du bruker drivstoff og energi på den mest effektive måten. Få langt mer ut enn du legger i. Det er lønnsomhet.

Motorer

Det bankende hjertet i Volvo FH-drivlinjene er vår D13 trinn E-motorserie, tilgjengelig med 420 hk, 460 hk, 500 hk eller 540 hk. Vi tilbyr også versjoner med 420 hk, 460 hk og 500 hk med turbocompound-teknologi, som gir enda mer dreiemoment for forbedret drivstofføkonomi. I tillegg til gassdrevne motorer med opptil 500 hk. Sist, men ikke minst, har vi Volvo FH Electric med 450 kW eller 666 hk ren elektrisk kraft. Hvilken passer best for deg og bedriften din?

Kjørbarhet

Uansett hvilken drivlinje du velger for Volvo FH, har du tilgang til et imponerende dreiemomentnivå uansett hastighet. Resultatet er utmerket kjørbarhet, høy drivstoffeffektivitet og energieffektivitet, og lav miljøpåvirkning.

I-Shift

I-Shift er en hel serie automatiserte girkasser som gjør kjøringen enklere, tryggere og mer komfortabel. Du slipper å kjempe med en tung clutch eller girspak. Hvert eneste girskift er perfekt timet – automatisk. Med en rekke programvarepakker kan du skreddersy I-Shift til dine behov. Det finnes funksjoner for I-Shift, som Change Direction, som aktiverer énpedalskjøring når du bytter på å kjøre forover og bakover. Til Volvo FH kan du også få I-Shift med krabbegir eller med I-Shift Dual Clutch.

Mer om I-Shift 

FLERE FUNKSJONER?

Forhandleren din kan veilede deg om de rette funksjonene for dine behov.