Lastebiler

Ditt andre hjem

OPPHOLD I VOLVO FH-FØRERHUSET

Overnatter du ofte i lastebilen? Eller liker du bare et komfortabelt førerhus med god plass? Volvo FH-førerhuset tar neste steg i utviklingen av livet på veien. Her inne er du komfortabel, uansett forholdene utenfor. Velkommen til ditt andre hjem.

For Volvo FH kan du velge blant fem forskjellige førerhusstørrelser, som lar deg optimalisere plassen i henhold til dine behov. De har alle et romslig preg, med lys ovenfra. Fire av førerhusene har plass til opptil to personer for en god natts søvn. Det å få hvile er nøkkelen til å utføre jobben på en god måte – et isolert førerhus og mørke gardiner hjelper deg med å sove uforstyrret. Klimaanlegget kan utstyres med I-Park Cool, for å holde en perfekt temperatur gjennom hele natten.

Det er rikelig med oppbevaringsplass til alle tingene dine også. Lys, lyd, underholdning og andre funksjoner styres enkelt fra instrumentbordet, bakveggspanelet eller ved å bruke talestyring. Dette er bare starten. Vi tilbyr et stort utvalg tilbehør som gjør livet på veien enda mer behagelig.

En god natts søvn

Velg mellom en fjærmadrass eller en skummadrass. Uansett hva du velger, får du førsteklasses hvilekomfort. For enda bedre søvn, kan sengen justeres for å kompensere for bakkeparkering.

To kjølebokser

Trenger du stor kjølekapasitet? Null problem. Du kan få førerhuset på Volvo FH med to kjølebokser. Ett i øvre bakre hylle, og ett under sengen.

TILBEHØR TIL LASTEBILEN DIN

GJØR DEN TIL DIN EGEN

KLAR FOR LIVET PÅ VEIEN?

Forhandleren din vil hjelpe deg med å skreddersy hjemmet borte fra hjemmet.