Lastebiler

Mer kontroll enn noensinne

Førerhusinteriør Volvo FH

Du har ansvaret, og du er fremdeles den som gjør jobben. Men nå har du mer kontroll over alt i lastebilen enn noen gang før. Den er skreddersydd for deg.

Følelsen av evolusjon er til stede så snart du kommer inn i førerhuset på Volvo FH. Det er annerledes enn hva du er vant til – men allikevel veldig kjent. Når du sitter, ligger alt der du forventer at det skal være. Hånden din lander naturlig på I-Shift-girspaken, pent integrert i setet.

Hele sjåførgrensesnittet er nytt. De fleste funksjonene er tilgjengelige med kontrollene i rattet, så sjåførgrensesnittet er laget for å hjelpe deg med å holde hendene på rattet og øynene på veien. Slik at du får full kontroll over alt du trenger for å utføre jobben, og for å holde forretningsmarginene på rett side mens du holder på.

Instrumentpanelet er heldigitalt og åpner opp for nye muligheter for å skreddersy arbeidsmiljøet til dine behov i alle situasjoner. Et nytt 9-tommers sidepanel gir deg kontroll over lastebilfunksjonene, som opptil 8 kameraer og apper.

Med talestyring i Volvo FH-førerhuset, har du god hjelp.

Innvendige overflater og materialer tilbyr et høyt kvalitetsnivå, uavhengig av interiøralternativ. Velg mellom tre interiøralternativer og et bredt spekter av farger. Du finner stilen din.

Tilbehør til lastebilen din

Gjør den til din egen

Interiørbilder Volvo FH

VIL DU VITE MER OM INTERIØRET?

Snakk med forhandleren din.