Lastebiler

Langtransportevolusjonen

Førerhuseksteriør Volvo FH

Det er den særegne Volvo FH som du kjenner den – den ultimate langtransportopplevelsen. Likevel er det tydelig at dette er neste trinn i utviklingen av lastebiler.

Formen er rundere rundt kantene, og avstanden mellom øvre og nedre front er mindre for å forbedre aerodynamikken og effektiviteten.

Men det som tydelig signaliserer utviklingen, er frontlyktutformingen som gir Volvo FH dens ikoniske profil. Frontlyktens særegne linjer flyter med førerhusets form, fortsetter rundt hjørnet foran og strekker seg bakover på førerhussidene. Selv når du står stille, er det tydelig at denne lastebilen er bygget for effektivitet i høyt tempo. De nye frontlyktene er tilgjengelige i tre versjoner, og de ser ikke bare bra ut – de er også fullastet med forbedret funksjonalitet.

Du vil også se at jernmerket foran er større, og når du kommer nærmere, vil du merke at innsteget har aluminiumsinnlegg. Detaljer som gjør en forskjell.

Velg dekornivå

Velg mellom fire forskjellige typer utvendig dekor og hundrevis av farger.

Basisdekornivå

Leveres med svart grill og tordengrå støtfanger, speil med mer. 

Basisdekornivå med robust frontdekor

Leveres med grå støtfanger, svart grill, grå støtfanger, speil osv.

Høyt dekornivå

Leveres med grill lakkert i karosserifargen til førerhuset, aluminiumsdetaljer på innsteget. Støtfanger og speil er grå.

Høyeste dekornivå

Leveres med grill, støtfangere, speil osv. lakkert i karosserifargen til førerhuset. Aluminiumdetaljer på innsteget. 

Velg blant over 650 farger. Alle like miljøvennlige.

Nå kan du spare tid og penger ved å slippe å besøke et eget lakkeringsverksted – du kan få Volvo-førerhuset levert i den fargen du selv ønsker. Velg mellom fler enn 650 ulike toner og nyanser. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan vi blande nesten hvilken som helst farge for deg.


Vil du ta en forhåndstitt? Bruk fargeleggingsverktøyet nedenfor.

Vær oppmerksom på at en dataskjerm ikke alltid viser fargene 100 % slik de er. Hvis du vil se korrekte farger, må du besøke en Volvo-forhandler. Vær oppmerksom på at ikke alle farger er tilgjengelige på alle modeller og markeder. Bildet viser en lastebil med maksimalt lakkeringsnivå.

Fargeleggeren inneholder alle tilgjengelige farger i salgssystemet. Mange av de faste fargene er også tilgjengelig med klart lag over. Hvis du ikke finner den ønskede fargen, ta kontakt med Volvo-forhandleren din.

Tilbehør til lastebilen

Gjør den til din egen

Eksteriørbilder Volvo FH

KLAR FOR EN VOLVO FH?

Den venter på deg.