Lastebiler

Tilpasset for produktiviteten din

Volvo FH-chassis

Uansett transportbehov ønsker du en lastebil med et chassis som er bygget for å håndtere den type oppgaver du skal utføre. Vi skreddersyr chassiset for å støtte driften din – ved å bruke komponenter og systemer som garantert vil fungere i mange år fremover. Dette er arbeidsutstyr du kan stole på.

Volvo FH er et presisjonsverktøy på veien. Du kan få en luftfjæret lastebil, både for krevende langtransport samt anleggsarbeid. Med Volvo Dynamic Steering er det vanskelig å matche kjøreegenskapene og følelsen.

Vi kan bygge en Volvo FH som er klar til å trekke ekstrem last under tøffe forhold eller en lett trekkvogn for bruk på veien. Begge starter fra det samme chassiskonseptet. Volvo FH er ofte forbundet med langtransport i høyt tempo – men den kan skreddersys for enda mer krevende forhold.

Mer om lettvekt 

Utforsk chassis-spesifikasjonene 

Tandem akselløft

Bruk akselløft, men bare når du trenger det. Tandem akselløft gjør at den bakerste drivakselen kan kobles fra og løftes opp når du losser. Akkurat som en løpeaksel gir dette mye mindre svingradius, reduserer dekkslitasje og reduserer drivstofforbruket.

Mer om tandem akselløft

Lastebiler med fem aksler

Frakter du tung last? Du kan få en lastebil med fem aksler levert direkte fra fabrikken. Du får lastebilen raskere og reduserer tilpasningskostnadene. Du får en lastebil med full godkjennelse av kjøretøytype. I tillegg får du full Volvo-garanti og ettermarkedsstøtte, noe som gir lavere driftskostnader på lang sikt.

Alternativer for rask bygging

Det store utvalget i spesifikasjoner gjør at din Volvo FH enkelt og raskt kan klargjøres for alle typer påbygg. Påbyggermodulen er enkel å bruke, og påbyggingsinstruksjonene (VBI-portalen) gir enkel tilgang til alle de nødvendige tekniske tegningene og koblingsskjemaene. Alt for å finjustere driften din.

Mer om Volvos påbyggingsinstruksjoner

OPPDAG HELE POTENSIALET

Forhandleren din vil hjelpe deg med å skreddersy Volvo FH-chassiset.