Lastebiler

Volvo FE Electric. Kompakt, men romslig

Det skal mye til for å holde byen i gang. Men denne robuste tre-akslede lastebilen med en totalvekt på opptil 27 tonn passer svært godt til krevende bytransportoppgaver som innsamling av avfall, lett anleggstransport og leveranser. For å forenkle overgangen til elektrisk transport er lastebilen tilgjengelig sammen med service- og støttepakker for lading, rute- og rekkeviddeplanlegging, batteriovervåking og mer.

Opptil 27 tonn totalvekt

Opptil 225 kW effekt

Opptil 300 km

Hold deg produktiv og ha kontroll

Det er enkelt å integrere en elektrisk lastebil fra Volvo i driften. Du får tilgang til konstant lastebilovervåking og prediktiv serviceplanlegging for å sikre oppetid og leveranser. Vi har også sørget for ekstra ro i sjelen gjennom ruteplanlegging, posisjonering med energistatus i sanntid, oppfølgingsrapporter og mer. Alt tilgjengelig og lett synlig i Volvo Connect-portalen og appen. Rett ved siden av de andre lastebilene og støttefunksjonene.

Jevn og kraftig drivlinje

To elektriske motorer, i kombinasjon med en 2-trinns girkasse, gir en veldig god kjøreopplevelse. Den enorme kraften på opptil 225 kW / 300 hk håndteres av et unikt system som styrer trekkraft og veigrep og som er utviklet for å mestre glatte underlag. Ulike kjøremoduser er tilgjengelig for å stille inn ønsket ytelse, komfort og energiforbruk. Opptil fire batteripakker sikrer tilstrekkelig rekkevidde for oppgavene.

Rekkevidde for dine behov

Den nye generasjonen batteriteknologi i Volvo FE Electric har en rekkevidde på inntil 300 km, og kan enkelt tilpasses dine behov. Lastekapasiteten kan økes vesentlig for virksomheter som i hovedsak har oppdrag som krever mindre rekkevidde. Du får all hjelp du trenger til å velge den riktige lastebilen hos en Volvo Trucks-forhandler.

Spesifikasjoner – Volvo FE Electric

Funksjoner

Volvo FE Electric

Akselkonfigurasjoner

Jevnlastebil: 4×2, 6×2

Alle aksler har luftfjæring

Førerhus

Kort førerhus, kort førerhus med soveplass, langt førerhus, førerhus med lavt innsteg

Vogntogvekt 

Opptil 27 tonn
Batterikapasitet 280–375 kWh, 3 til 4 batterier.

Rekkevidde

Opptil 300 km

Ladetid (4 batteripakker fulladet)

16,8 timer med AC (22 kW)

2,3 timer med DC (150 kW)

Drivlinje 

2 elektriske motorer, 2-trinns girkasse
Ytelse Opptil 225 kW (300 hk) kontinuerlig effekt

Bruksområder

Egnet for påbygg. Elektrisk kraftuttak

   

 

Kontakt

Kontakt for elektriske lastebiler

Kjetil Bergflødt

Product Manager

Kontakt Kjetil

Overgangen til elektrisk-brosjyre

Vanlige spørsmål om elektromobilitet

Våre helelektriske løsninger