Lastebiler

Volvo FE Electric. Kompakt, men romslig

Det skal mye til for å holde byen i gang. Men denne robuste tre-akslede lastebilen med en totalvekt på opptil 27 tonn passer svært godt til krevende bytransportoppgaver som innsamling av avfall, lett anleggstransport og leveranser. For å forenkle overgangen til elektrisk transport er lastebilen tilgjengelig sammen med service- og støttepakker for lading, rute- og rekkeviddeplanlegging, batteriovervåking og mer.

Opptil 27 tonn totalvekt

Opptil 225 kW effekt

Opptil 300 km

Hold deg produktiv og ha kontroll

Det er enkelt å integrere en elektrisk lastebil fra Volvo i driften. Du får tilgang til konstant lastebilovervåking og prediktiv serviceplanlegging for å sikre oppetid og leveranser. Vi har også sørget for ekstra ro i sjelen gjennom ruteplanlegging, posisjonering med energistatus i sanntid, oppfølgingsrapporter og mer. Alt tilgjengelig og lett synlig i Volvo Connect-portalen og appen. Rett ved siden av de andre lastebilene og støttefunksjonene.

Jevn og kraftig drivlinje

To elektriske motorer, i kombinasjon med en 2-trinns girkasse, gir en veldig god kjøreopplevelse. Den enorme kraften på opptil 225 kW / 300 hk håndteres av et unikt system som styrer trekkraft og veigrep og som er utviklet for å mestre glatte underlag. Ulike kjøremoduser er tilgjengelig for å stille inn ønsket ytelse, komfort og energiforbruk. Opptil fire batteripakker sikrer tilstrekkelig rekkevidde for oppgavene.

Rekkevidde for dine behov

Den nye generasjonen batteriteknologi i Volvo FE Electric har en rekkevidde på inntil 300 km, og kan enkelt tilpasses dine behov. Lastekapasiteten kan økes vesentlig for virksomheter som i hovedsak har oppdrag som krever mindre rekkevidde. Du får all hjelp du trenger til å velge den riktige lastebilen hos en Volvo Trucks-forhandler.

Spesifikasjoner – Volvo FE Electric

Funksjoner

Volvo FE Electric

Akselkonfigurasjoner

Jevnlastebil: 4×2, 6×2

Alle aksler har luftfjæring

Førerhus

Kort førerhus, kort førerhus med soveplass, langt førerhus, førerhus med lavt innsteg

Vogntogvekt 

Opptil 27 tonn
Nominell batterikapasitet 280–375 kWh, 3 til 4 batterier.

Rekkevidde

Opptil 300 km

Ladetid (4 batteripakker fulladet)

16,8 timer med AC (22 kW)

2,3 timer med DC (150 kW)

Drivlinje 

2 elektriske motorer, 2-trinns girkasse
Ytelse Opptil 225 kW (300 hk) kontinuerlig effekt

Bruksområder

Egnet for påbygg. Elektrisk kraftuttak

   

 

Kontakt

Kontakt for elektriske lastebiler

Kjetil Bergflødt

Product Manager

Kontakt Kjetil

Finn nærmeste forhandler

Vanlige spørsmål om elektromobilitet

Våre helelektriske løsninger