Lastebiler

Glir inn i miljøet

Førerhuseksteriør til Volvo FE

Kompakt, selvsikker og uten tvil en Volvo. Volvo FE passer perfekt på gaten. De karakteristiske V-formede lysene, de store vindusflatene og det lave førerhuset viser at dette er en Volvo-lastebil bygget for bymiljøet.

Lav og kompakt

Du kan tydelig se at Volvo FE er bygget for bruk i byen. De utvendige førerhusmålene er kompakte, og uansett førerhusmodell er kjørestillingen nær gatenivå. I førersetet har du den beste muligheten til å få øyekontakt med andre trafikanter. Og hvis du ønsker å komme enda nærmere bakken, finnes det et førerhus med lavt innsteg.

Hva slags førerhus liker du?

Velg mellom fire forskjellige førerhusmodeller. Hver med sin egen spesialitet avhengig av om du ønsker et virkelig kompakt førerhus, trenger mer innvendig plass eller ser etter et veldig lavt innsteg.

Tredelt støtfanger

Den nyskapende støtfangeren med stålhjørner som gir utmerket støtbestandighet. Og hvis en del blir skadet, er den lett å bytte ut.

Store vindusflater

Alle Volvo FE-førerhus har store vindusflater for utmerket sikt. Hvis du ønsker å forbedre sikten enda mer, kan du få Volvo FE med en rekke ekstra vinduer.

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler vil gi deg svar. Stikk innom, ring dem eller be dem besøke deg.