Lastebiler

Norge

×

Gatesmart

VOLVO FE-FØRERHUS

Kompakt. Selvsikker. En Volvo i all sin stolthet. Volvo FE skiller seg fra andre lastebiler til by- og regionaldistribusjon. Med det strømlinjeformede førerhuset, de karakteristiske v-formede lyktene og de enestående sikkerhetsfunksjonene, er lastebilen blant de beste kjøretøyene i sin klasse.

En del av familien

Den lett avrundede aerodynamiske designen. De dristige linjene og grafikken. De karakteristiske V-formede lysene. Volvo FE er mindre, men det betyr at den er både lettere og mer fleksibel – noe du vil sette pris på når du kjører i og i nærheten av byer. Møt et fullverdig medlem av Volvos førsteklasses lastebilutvalg.

Et merke på egenart

Det prestisjetunge Volvo-merket er plassert lenger oppe på Volvo FE, nærmere sjåføren. Dette understreker at sjåføren er nær utsatte trafikanter. Det gir lastebilen et mer tilgjengelig uttrykk i travel trafikk.

La vinden blåse

Volvo FE har et lett avrundet aerodynamisk design som reduserer luftmotstanden – og gir bedre kjøreegenskaper og lavere drivstofforbruk. Med det karakteristiske vaffelmønsteret sørger frontgrillen for en mer effektiv luftstrøm og enklere kjøling av både motoren og etterbehandlingsprosessen.

Takspoiler

Takspoileren gir redusert luftmotstand. I kombinasjon med solskjerm og sidespoilere blir resultatene enda bedre.

Tredelt støtfanger

Den nyskapende støtfangeren med stålhjørner som gir utmerket støtbestandighet. Og hvis en del blir skadet, er den lett å bytte ut. Dette betyr lavere reparasjonskostnader for deg.

Finn det perfekte førerhuset

360°-oversikt over eksteriøret

Under finner du en interaktiv oversikt over førerhuset. Klikk på tekstboksene for å lese mer. Klikk på Fullskjermvisning for å få en enda bedre opplevelse. De beskrevne egenskapene og funksjonene er generelle, og kan avvike fra din lastebil.

Velg blant over 650 farger. Alle like miljøvennlige.

Nå kan du spare tid og penger ved å slippe å besøke et eget lakkeringsverksted – du kan få Volvo-førerhuset levert i den fargen du selv ønsker. Velg mellom fler enn 650 ulike toner og nyanser. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan vi blande nesten hvilken som helst farge for deg.

Vil du ta en forhåndstitt? Bruk fargeleggingsverktøyet nedenfor.

Vær oppmerksom på at en dataskjerm ikke alltid viser fargene 100 % slik de er. Hvis du vil se korrekte farger, må du besøke en Volvo-forhandler. Vær oppmerksom på at ikke alle farger er tilgjengelige på alle modeller og markeder. Bildet viser en lastebil med maksimalt lakkeringsnivå.

Fargeleggeren inneholder alle tilgjengelige farger i salgssystemet. Mange av de faste fargene er også tilgjengelig med klart lag over. Hvis du ikke finner den ønskede fargen, ta kontakt med Volvo-forhandleren din.

Stopp og stirr

Finn ut selv om ikke Volvo FE er den flotteste distribusjonslastebilen på veien. Bare besøk din lokale Volvo Trucks-forhandler.