Lastebiler

Norge

×
Volvo trucks FH 16 used truck overview road

FINN DEN RETTE LASTEBILEN FOR DIN VIRKSOMHET.

En brukt Volvo-lastebil er alltid en god investering. Du får tilgang til samme støtte og service for den brukte Volvo-lastebilen, som du ville fått for en ny lastebil.

Start å Søke

Volvo Truck Finder er den raskeste måten å finne brukte lastebiler eller tilhengere til salgs. Det er lett å finne det du trenger i vår enkle søkemotor.

Finner du ikke riktig kjøretøy akkurat nå? Bruk søkefeltet, der kan du finne akkuratt det du leter etter. Du kan også få beskjed når den ønskede brukte lastebilen er tilgjengelig. 

 

Volvo trucks FE used truck overview

Kvalitet garantert

Du gjør alltid en god handel når du kjøper en brukt lastebil fra en Volvo-forhandler. Alle kjøretøyene er grundig gjennomgått før de når deg. I tillegg får du tilgang til samme støtte og service for den brukte Volvo-lastebilen, som du ville fått hvis du kjøpte en ny fra oss. Enkelt forklart: Høy kvalitet er garantert.

Søk i brukte lastebiler

Volvo Selected Used Trucks

Volvo Selected-lastebiler er av høy kvalitet. De har blitt grundig testet og er trygge og godt utprøvde. Servicehistorikken er garantert bra. Selected-lastebiler er et problemfritt alternativ.

Les mer om Selected Trucks

Volvo Selected-lastebiler har seks måneders eller ett års internasjonal drivlinjegaranti, valgfri Volvo Bergningsassistanse samt flere valgfrie tjenester for å øke driftstiden.

Du får en lastebil i topp stand – og en transportløsning med høy pålitelighet og tilgjengelighet.

Volvo trucks used truck overview row

ABONNER PÅ E-POSTOPPDATERINGER

Få varsel på e-post så snart en bestemt lastebil kommer for salg hos en forhandler i nærheten.