My Truck-appen er tilgjengelig for smarttelefoner. Foto.

My Truck - enkel tilgang til lastebilen

Med My Truck-appen får du tilgang til din Volvo lastebil via din smarttelefon. Her kan du sjekke dashbordet i bilen, justere klimaanlegget, starte motorvarmeren, kontrollere at bilen er låst samt få varsel om alarmer - uansett hvor du måtte befinne deg. Appen er tilgjengelig for Volvo FH, FH16, FM og FMX lastebiler.  Spør du oss er dette den enkleste måten å forenkle din arbeidshverdag.

 

Noen av funksjonene i My Truck-appen kan variere avhengig av spesifikasjoner på bilen, og den kan ikke benyttes på ADR-biler. Ved kjøp av ny Volvo-lastebil er My Truck Appen gratis de 2 første årene, deretter er dette en abonnementstjeneste som må reaktiveres. 

 

Kontakt din lokale forhandler for å aktivere My Truck-appen eller om du har noen spørsmål angående appen. 

3 gode grunner for My Truck-appen

1. Enklere planlegging

Du kan sjekke drivstoff, olje, kjølevæske samt andre væskenivåer, i tillegg til status på batteri og belysning. Dette gjør det enklere å sjekke og klargjøre kjøretøyet før avreise og planlegge arbeidsdagen.

2. Bedre komfort

Du kan forhåndsinnstille parkeringsvarmeren/kjøleren. Med andre ord så vil du alltid få din ønskede temperatur i førerhuset for en behagelig kjøretur.

3. Forbedret sikkerhet

Du kan kontrollere at kjøretøyet er låst og får push-varsler hvis alarmen utløses. Dette øker tryggheten for kjøretøyet og du vil øyeblikkelig få varsler om noe er galt.

My Truck - appen. Foto.

Ta en titt og last ned appen My Truck

My Truck
Finn nærmeste forhandler

Ser My Truck-appen bra ut?

Appen må aktiveres hos en av våre lokale forhandlere.

Finn nærmeste forhandler