Sjåførhåndbok

Volvo Trucks

Sjåførhåndbok

Her kan du se din unike sjåførhåndbok basert på din lastebils chassisnummer og foretrukket språk. Håndboken er tilgjengelig i en rekke formater og viser bare informasjon som er relevant for lastebiloppsettet ditt. Klikk på knappen nedenfor for å se nettversjonen. Eller velg ett av de andre alternativene som tilbys.

Sjåførhåndbok som app

Mobilapp

Det er mulig å laste ned sjåførhåndboken som en app til mobilenheten din. Bare last den ned via App Store (iOS) eller Google Play (Android), og skriv deretter inn ditt unike chassisnummer og ditt foretrukne språk.

Sjåførhåndboken i iTunes Sjåførhåndboken i Google Play
Sjåførhåndbok som PDF

PDF-format

Klikk på koblingen nedenfor for å laste ned din egen sjåførhåndbok som et PDF-dokument. Informasjonen er basert på ditt eget unike chassisnummer og ditt foretrukne språk.

Last ned PDF-versjon
Sjåførhåndbok i integrert display

Integrert display

Sjåførhåndboken kan også vises via en egen app i det integrerte displayet i lastebilen. Her kan du få tilgang til alle de tilgjengelige funksjonene i lastebilen og på ditt foretrukne språk.

Trykket sjåførhåndbok

Nytrykt håndbok

Hvis du har mistet håndboken din eller ønsker å bestille en ny versjon på et annet språk, trenger du bare ta kontakt med forhandleren din, og de vil hjelpe deg med å bestille.

Finn din forhandler
Finn nærmeste forhandler

Trenger du mer informasjon om sjåførhåndboken?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler finner løsningen for deg.

Finn nærmeste forhandler