Lastebiler

Forleng batteritiden

DOBBELT BATTERISYSTEM FRA VOLVO TRUCKS

Når førerhuset ikke bare er arbeidsplassen din, men også hjemmet ditt. Da er du avhengig av funksjoner og utstyr i førerhuset som trenger strøm, selv når motoren er slått av. Til dette formålet kan du få et batterisystem som legger til rette for en høy grad av levekomfort om bord, uten at det går ut over startevnen neste morgen.

Doble batterier.
Adskilte kretser.

Hemmeligheten bak dette er to separate batterisett med adskilte kretser. Ett er for å starte motoren, og det andre er for apparater i førerhuset. Bruk klimaanlegget, mediesystemet og ladeenheter uten å bekymre deg for å tømme lastebilens startbatterier.

Varer lenger.

Det doble batterisystemet bruker gelebatterier til førerhuset og forbedrede våtbatterier til start av motoren. Gelebatteriene tåler å bli tappet helt uten å ta skade og har lengre levetid enn tradisjonelle våtbatterier. Det finnes også en versjon med et enkelt sett med gelebatterier. Gelebatterier kan vare mer enn 10–15 ganger lenger enn våtbatterier.

Selvovervåking

Systemet holder et øye med ladenivåene for å hindre at du går tom for strøm. Alt ekstrautstyr slås gradvis av først, og du blir varslet.

Velg strømnivået

Type

Effekt

Et enkelt EFB-batterisystem

170 Ah

Et enkelt AGM-batterisystem

210 Ah

Dobbelt batterisystem

EFB 75 Ah for start + gele 210 Ah for bomiljø

Tilgjengelig for disse lastebilene

Er du klar?

La oss sørge for både levekomfort og startevne.