Lastebiler

Ta med mannskapet ditt

VOLVO TRUCKS MANNSKAPSFØRERHUS

Inkluderer virksomheten mer enn én sjåfør og én medsjåfør? Volvos mannskapsførerhus har plass til et mannskap på opptil ni personer. Å komme seg inn og ut av førerhuset går raskt og enkelt. Med mannskapsførerhuset gjør vi lastebilen ekstra påbyggervennlig. Ta en nærmere titt.

 

Skreddersydd for dine arbeidsoppgaver

Avhengig av dine behov kan mannskapsførerhuset leveres med et stort utvalg av setekonfigurasjoner. Du kan for eksempel få seter til opptil ni brannmenn i en enkelt brannbil. To foran, tre i midten og fire bakerst. Førerhuset kan også utstyres med egen parkeringsvarmer og luftkondisjonering for mannskapet.

Effektivt og trygt

Vi vet hvor viktig det er å komme seg inn og ut av førerhuset på en så rask og enkel måte som mulig. Dørene åpnes i en vid vinkel. Velplasserte håndtak og trinn gjør det enkelt å komme seg inn og ut. Alle setene har sikkerhetsbelter, og mannskapsførerhuset har selvsagt bestått kollisjonstesten.

Tilrettelagt for påbygging

Påbygget på lastebilen din er sannsynligvis sammensatt og trenger all plassen det kan få. Derfor bestemte vi oss for å gi plass til påbyggeren og legge til rette for byggeprosessen. Viktige komponenter som drivstofftanker, batterier og etterbehandlingssystemet er plassert under førerhuset.

Klargjort for installasjon

For at ledetidene ved påbygging skal reduseres og demontering av innvendige paneler unngås, er el-anlegget klargjort med forhåndskabling og forhåndsangitte tilkoblingspunkter.

Krefter for tøff bruk

Velg mellom en D11- og D13-motor og et bredt utvalg av kraftuttak. For virksomheter med høye kapasitetskrav tilbyr vi kraftuttak på opptil 2000 Nm.

Tilgjengelig for disse lastebilene

Vil du skreddersy en lastebil for et helt mannskap?

Snakk med forhandleren din.