Lastebiler

Silent power. ready to rock.

På samme måte som en profesjonell trommeslager har Volvo FH Electric kraft, utholdenhet og presisjon. Og med det helt lydløse førerhuset og null eksosutslipp er dette fremtidens lastebil. Våre kraftige, elektriske lastebiler har blitt kjørt 345 kilometer på én lading med en totalvekt på 40 tonn. Hvis man lader i pauser, kan den nå inntil 500 kilometer på et dagskift.

Se våre elektriske lastebiler bli testet av den legendariske trommeslageren Mikkey Dee (Scorpions, Motörhead) i de tre filmene nedenfor.

Klampen i bånn. Kraft fra Volvo FH Electric.

En Volvo FH Electric heavy metal lastebil på testbanen. Rocker den? Tatu Ljokkoi fra Volvo Trucks blir med Mikkey Dee i førerhuset for å oppleve de viktigste fordelene ved å gå over til elektrisk transport: en lydløs og vibrasjonsfri kjøretur, smidig og enorm effekt på opptil 490 kW/666 hk levert fra første sekund.

Litt magisk. Volvo FMX Electric – presisjon.

Den elektriske drivlinjen gjør manøvrering på trange og utfordrende steder enkelt og kontrollerbart. Mikkey Dee er kjent for sin intense dobbelpedalteknikk. Har han ferdigheter til å presisjonskjøre en 32-tonns Volvo FMX Electric-lastebil ned en bratt bakke? 

Ferdigheter på nye høyder. Volvo FMX Electric – fleksibilitet.

Volvos elektriske lastebiler er like fleksible som dieselvariantene og kan bygges for praktisk talt alle oppgaver. Og fraværet av støy og utslipp gjør dem perfekte for nattlige oppdrag – som den muligens høyeste trommesoloen noensinne i heavy metals historie.

Kontakt en selger med ekspertise innen elektriske lastebiler

Volvo FH Electric

Vanlige spørsmål om elektromobilitet