Lastebiler

Elektrisk transport: Tjenester og støtte

Volvo Trucks har satt helelektriske lastebiler på veien siden 2018 og tilbyr et hel serie som passer flere transportbehov, fra lette leveranser til tøffe anleggsoppdrag. Men en helelektrisk flåte er ingenting uten tjenester og støtte som matcher. Og partnerne våre vet at vi også er her for dem i den forbindelse. Les videre for å finne ut hvordan de elektriske lastebilene dine, med vår støtte, vil bli en komplett løsning for elektromobilitet.

Hold driften i gang

Vi er her for å hjelpe deg med alt som er relatert til lading, fra å sette opp infrastrukturen til å maksimere potensialet og produktiviteten når du er på farten. Og vi hjelper deg også med å planlegge i henhold til ruter, ladespor og driftstimer. Vi kan i tillegg gi veiledning til løsninger med høyere kapasitet og profesjonelle strømpartnere

Lever i tide

Få mest mulig ut av en transportløsning som hjelper deg å holde løftene dine – en som er klar når du trenger den. 

Volvo Gold-servicekontrakten gir deg tilgang til alt du trenger for å minimere risikoen for uforutsett driftsstans:

• Komplett lastebildekning

• En serviceplan tilpasset behovene og planene dine

• Overvåking av oppetidskritiske systemer som batteriet

• Fjerndiagnostisering og vedlikehold

• Volvo Action Service On Call

• Volvo Originalservice og deler – ikke gå på kompromiss med kvaliteten

• Sjenerøs oppetidsforpliktelse 

 

Les mer om Gold Electric

Fullstendig kontroll over ruter og rekkevidde

Rekkeviddeoptimalisering betyr at du ikke trenger å ofre nyttelast for å frakte flere batterier enn du faktisk trenger. Du får tilgang til verktøy som lar deg kjøre rekkeviddesimuleringer og hjelpe deg med å planlegge ruter – både på forhånd og dynamisk i løpet av arbeidsdagen.

  • Rekkevidde og rute er et kraftig verktøy for ruteplanlegging og rekkeviddesimulering i Volvo Connect. Tjenesten gir deg mange måter å sikre at kjøretøyene dine har nok strøm til å fullføre transportoppdragene.
  • Energi og miljø gir en klar oversikt over hvordan de elektriske lastebilene brukes, inkludert deres energiforbruk, avstand kjørt og mye mer.

Kontakt

Kontakt for elektriske lastebiler

Kjetil Bergflødt

Product Manager

Kontakt Kjetil

Finn nærmeste forhandler

Vanlige spørsmål om elektromobilitet

Våre helelektriske løsninger