Lastebiler

Finn ut mer om hvordan vi støtter dette segmentet, i den interaktive segmentbrosjyren

Kjører dit det er nødvendig

SKOGBRUK OG TØMMERTRANSPORT

Smale veier, minimal klaring, dårlige veibaner og utfordrende bakker – du har sett alt. Transport av tømmer, flis og skogbruksprodukter krever dyktighet og presisjon fra deg og utstyret ditt. Vi bringer deg løsninger som hjelper deg å gjøre mer på kortere tid. Løsninger for røff bruk og som aldri skuffer.

Volvo FH16

Enestående komfort og enorme krefter

 

Viktig produktinformasjon

Effekt: 550–750 hk.

Romslige og komfortable førerhus i fem størrelser. Optimalisert for tunge oppdrag og lange avstander. Fleksibelt chassis for påbygging.

 

Drivstoffalternativer

Diesel, HVO.

 

Hovedfunksjoner

Volvo Dynamic Steering med personlige innstillinger og Stability Assist. I-Shift med krabbegir. Revers med flere hastigheter. Tandemakselløft. Kraftig støtfanger.

Volvo FH

Enestående komfort og effektivitet

 

Viktig produktinformasjon

Effekt: 420–540 hk.

Romslige og komfortable førerhus i fem størrelser. Optimalisert for lange avstander.

Fleksibelt chassis for påbygging.

 

Drivstoffalternativer

Diesel, LNG, biodiesel, HVO.

 

Hovedfunksjoner

Volvo Dynamic Steering med personlige innstillinger og Stability Assist. I-Shift med krabbegir. Revers med flere hastigheter. Tandemakselløft. Kraftig støtfanger.

Volvo FMX

Laget for krevende terreng

 

Viktig produktinformasjon

Effekt: 330–540 hk.

Trygge og komfortable førerhus i seks størrelser. Optimalisert for høy kapasitet under krevende forhold. Fleksibelt chassis for påbygging.

 

Drivstoffalternativer

Diesel, HVO, biodiesel.

 

Hovedfunksjoner

I-Shift med ultralave krabbegir Tandemakselløft.

Volvo Trucks-funksjoner for din virksomhet

Utforsk løsningene som er laget for å gjøre livet enklere og virksomheten din enda bedre.

Opptil 750 hestekrefter, lette å temme
Med en Volvo har du kraften du trenger, lett tilgjengelig. Bak rattet på Volvo FH16 – den har opptil 750 hk og 3550 Nm dreiemoment. Kraften er der når du trenger den, og den gjør Volvo FH16 enkel å kjøre.

I-Shift med krabbegir
Få utmerkede startevner, selv når du er fullastet – og få full kontroll over kraften i svært lave hastigheter. Med I-Shift med krabbegir trenger du ikke å gå på akkord med verken drivstofføkonomi eller startevne.

Vær trygg i nedoverbakke med vogntogbrems
Lastebil og tilhenger fullastet ned en bakke. Vogntogbremsen aktiverer driftsbremsene på lastebilen for å rette ut vogntoget og unngå saksing.

Antispinnsystem
Sjåførgrensesnittet gir deg detaljert kontroll over belastningen på hver aksel, boggitrykkfunksjonen og alle differensialene. Bare vri bryteren på antispinnkontrollpanelet med urviseren for å få et bedre grep.

Optimalisert kjøring med I-See
I-See bruker data om topografien for å optimalisere hastighet og girskift på rutene dine for drivstoffeffektivitet.

Kraftig støtfanger
Den solide fronten med en kraftig støtfanger og en beskyttelsesplate beskytter viktige deler og gjør lastebilen klar for tøff bruk.

Volvo Dynamic Steering slik du liker det
Er du på utkikk etter perfekt stabilitet og kontroll i alle hastigheter, kombinert med mindre belastning på skuldrene? Se nærmere på Volvo Dynamic Steering.

Ekstern styring
Volvo Dynamic Steering tilbyr muligheten for fjernstyring. Slik at du kan kjøre lastebilen, selv når du ikke sitter i sjåførstolen.

Komfortable førerhus
Alle førerhusene våre holder et høyt komfortnivå, lavt støynivå og tilbyr mye plass. For deg og de tingene du trenger.

Manøvreringsevnen
Vi har gjort det enklere å kjøre lange vogntog med mange aksler. Løpe- og pusherakslene har store styringsvinkler. Og tandemakselløft gjør det å svinge en lastebil med tandemdrift som å svinge en lastebil med enkeldrift.

Sikten
Store vindusarealer og velutformede speil betyr utmerket sikt. I tillegg til det kan du legge til opptil åtte kameraer – med kameravisninger presentert på sidepanelet. Du vil ha kontroll.

Forhjulsdrift ved behov
Automatisk antispinnsystem kobler inn forakselen med drift når du trenger den. og kobler den fra når du ikke trenger den.

Plass til en kran
Velg et av våre lave, lange førerhus og få plass til en kran oppå.

Sikre driftstiden din med en Volvo Gold-kontrakt
Den beste måten å sikre driftstiden på, er en Volvo Gold-kontrakt som inkluderer alt forebyggende vedlikehold og reparasjon av lastebilen til et fast månedlig gebyr. Lastebilen din kommuniserer også eksternt med verkstedet for å gjøre besøkene dine så effektive som mulig. Lastebilen din holdes i best mulig form og du har full kontroll over kostnadene. Hvis kjørelengden varierer, kan du gå for Flexi-Gold-kontrakten som tilbyr samme dekning, men mot en kostnad som er tilpasset virksomheten din.

Anbefaling fra kunde

Vi må hele tiden følge med på drivstoffeffektiviteten og optimalisere drivstofforbruket fordi vi alltid kjører med full last.

Arbeidshesten din venter på deg

Snakk med din lokale Volvo Trucks-forhandler for å finne den beste løsningen for din skogsbruks- og tømmertransportvirksomhet.