Bremsekaliper fra Volvo Byttedeler. Foto.

Livet ditt kan endres på 10 cm

Med bremsekalipere fra Volvo Byttedeler kan du være trygg på kvaliteten, i  tillegg til at ytelsen og påliteligheten opprettholdes som en Volvo-lastebil skal være. Toleranseområdene er finjustert helt ned til siste millimeter og passer alle kjøretøy som er bygd i 2006 eller senere.

Volvo Byttedeler er reproduserte deler som aldri går på kompromiss med noe som helst. Dette er grunnen til at også bremsekalipere fra Volvo Byttedeler leveres med to års internasjonal garanti.

 

En komplett bremsekaliperenhet for utskifting

Skift bremsekalipere - få fabrikkstandard

Nå kan du kjøpe komplette, reproduserte bremsekalipere fra Volvo Byttedeler for lastebiler som er produsert i 2006 eller senere.

Velger du disse bremsekalipere er du sikker på at bremsesystemet ditt forblir i god stand, i tillegg til å holde de fremtidige vedlikeholds- og reparasjonskostnadene så lave som mulig. Alt fungerer faktisk akkurat som det gjorde da lastebilen din forlot fabrikken.

 

To års garanti på monterte deler. Foto med tekst.

To års garanti på monterte deler

Når du velger en komplett reprodusert bremsekaliperenhet fra Volvo Byttedeler som monteres på et av de svært dyktige verkstedene våre, tilbyr vi deg den samme garantien som du får med nye deler. Med tilgang til et globalt servicenettverk betyr dette også at den internasjonale garantien alltid gjelder – uansett hvor du er i verden.

 

Volvo Byttedeler. Foto.

Volvo Byttedeler - slik fungerer det

Hvorfor sløse bort tid på å reparere bremsekalipere når du enkelt kan bytte ut hele komponentene? Volvo Byttedeler reproduseres med lik eller høyere ytelse, pålitelighet og kvalitet som de opprinnelige delene. Prosessen er enkel. Du returnerer den slitte delen din og kjøper en komplett Volvo-byttekomponent. Vi inspiserer den slitte delen, og hvis den godkjennes, reproduserer vi den. Deretter lagrer vi delen i det globale lagernettverket vårt frem til en annen kunde trenger den.

 

Konkurransedyktige priser

Konkurransedyktige priser

De reproduserte delene har konkurransedyktige priser, siden vi bryr oss om de totale eierskapskostnadene dine. Vi har lyst til at du skal føle at du kan vedlikeholde Volvo-lastebilen din på en lønnsom måte uten at det går utover kvaliteten, ytelsen eller påliteligheten. Med reproduserte deler kan du sørge for at Volvo-en din forblir en Volvo.

 

Volvo-sikkerhet og -ytelse

Volvo-sikkerhet og -ytelse

Når det gjelder forhindring av ulykker, kan sikkerhet måles i centimeter. Dette er grunnen til at du får sikkerhet på svært høyt nivå med bremseteknologi fr a Volvo Trucks. Du får økt stabilitet, redusert bremselengde og forbedrede kjøreegenskaper når bremsesystemet ditt fungerer perfekt. Med reproduserte deler kan du sørge for at systemet fortsetter å fungere perfekt. Når det trengs oppdaterer vi delene med den nyeste teknologien for å opprettholde sikkerhet- og ytelsesnivået du forventer fra Volvo Trucks.

 

Miljøhensyn

Miljøhensyn

Med innbytte av slitte deler får Volvo muligheten til levere kostnadseffektive byttekomponenter i høy kvalitet og samtidig redusere bruken av råmaterialer med opptil 85 %, noe som fører til miljøfordeler for oss alle. Alt dette stemmer overens med Volvos kjerneverdier – kvalitet, sikkerhet og miljøvern.

 

Kompromissløs sikkerhet

Kompromissløs sikkerhet

Kontakt en lokal forhandler, og få en tilpasset pris på originale byttebremsekalipere.

Dra innom en lokal forhandler her