Deler som gjør en bedre jobb

Volvo Originaldeler er ikke bare kvalitetssikret. De er utformet etter våre spesifikasjoner og produsert etter våre kompromissløse standarder. De er også grundig testet. De passer perfekt. De gir deg den roen i sinnet du fortjener. 

VOLVO ORIGINALDELER – 2 BEKYMRINGSFRIE ÅR

Våre deler er originale. Vi er så overbevist om kvaliteten på delene at de kommer med 2 års garanti for monterte deler. 

Hvis du får problemer med en del i løpet av de første 2 årene på grunn av en feil som dekkes av garantien, dekker vi reparasjon og bytte av delen.

Den fullstendige 2-årsgarantien for monterte deler for Volvo Originaldeler hvis arbeidet utføres av et autorisert Volvo-verksted. Den dekker reparasjon eller bytte av deler. Og til og med følgeskader. Gjelder kun for deler montert etter 1.1.2018. 

Du er aldri langt unna reservedelene du trenger

Riktig reservedel. Riktig sted. Riktig tidspunkt

Med et nettverk bestående av over 60 verksteder i Norge er det ikke vanskelig å få tak i reservedelene og servicen du trenger for å få lastebilen tilbake på veien. Våre avanserte logistikksystemer gjør at vi finner delene du trenger og leverer dem med Volvos karakteristiske effektivitet.

Din driftstid har høyeste prioritet

Vårt 15-års produksjonsløfte

Det spiller ingen rolle hvilken Volvo-lastebil du kjører eller når du kjøpte den – vi prioriterer driftstiden din. Derfor fortsetter vi å produsere og levere alle viktige deler i minst 15 år etter at vi har sluttet å produsere en modell.

Finn delene du trenger – fra et utvalg på over 100 000

Finn den perfekte reservedelen

Vi produserer og leverer mer enn 100 000 Volvo Originaldeler. Du finner enkelt det du trenger i delekatalogen.

Bla gjennom delebrosjyren

Volvo Byttekomponenter

Volvo Byttekomponenter er brukte Volvo Originaldeler som er overhalt til sin opprinnelige tilstand, og som selges til konkurransedyktige priser. Kvalitetsstandardene for en byttedel er akkurat de samme som for en helt ny del. Du får akkurat den samme garantien,

og vi kan tilby markedets mest omfattende utvalg av deler. Du finner alt fra luftkompressorer, styringsenheter og koblingssett til motorer, girkasser, turboladere og fartsskrivere – til en pris du vil verdsette og en standard du kan stole på.

VT

Vær en del av det

Volvo Originaldeler, profesjonell service og kvalifiserte montører gjør at alt blir perfekt på første forsøk. Det hele begynner hos din lokale Volvo-forhandler.

Finn nærmeste forhandler