Hold lastebilen i topp stand – slik at den er lønnsom i drift

Det er bra for lastebilen

Service på lastebilen utføres av sertifiserte Volvo-mekanikere, og dette gjør at lastebilen holder seg i topp stand og er lønnsom i drift. Mekanikerne har alle Volvo-verktøyene og diagnose- og databasesystemene de trenger. De bruker bare Volvo Originaldeler. De utfører arbeidet når det passer for deg, slik at du får minimale avbrudd i driften. 

Planlegg og budsjetter med service på forhånd

Det er bra for forretningene

Med service som er planlagt og prissatt på forhånd gir deg bedre kontroll over driften og bedre oversikt over hele virksomheten – og du sparer tid og penger på administrasjon. En lastebil som har fått god service, er mer pålitelig og drivstoffeffektiv. Alt dette senker den totale eierkostnaden og reduserer belastningen på deg – slik at du kan fokusere på vekst i virksomheten.

Velg den perfekte kontrakten

Garantert 100 % driftstid

Volvo Gold-kontrakt

Gjør virksomheten konkurransedyktig med garanti om 100 % driftstid, fullstendige lastebilreparasjoner og alt forebyggende vedlikehold.

Mer om Gold-kontrakten
Omfatter drivlinjereparasjoner

Volvo Silver-kontrakt

Få ro i sjelen med en serviceplan som dekker kostbare drivlinjereparasjoner og forebyggende vedlikehold.

Mer om Silver-kontrakten
Lastebilen omfattes av en definert serviceplan

Volvo Blue-kontrakt

Du kan være sikker på at alt forebyggende vedlikehold blir tatt hånd om og at lastebilene dine dekkes av en definert serviceplan.

Mer om Blue-kontrakten
Volvo Classic Blue-kontrakt. Foto.

Volvo Classic Blue-kontrakt

Volvo Classic Blue-kontrakt omfatter et service- og vedlikeholdsprogram hvor serviceplanen er individuelt tilpasset lastebilens tilstand. Med Volvo Classic Blue-kontrakt fordeler du beregnede serviceomkostninger over en avtaleperiode. 

Mer om Classic Blue-kontrakten
Service som er skreddersydd for dine behov

Begynn med en serviceplan

Maksimal driftstid begynner med en gratis serviceplan. Vi tar oss tid til å bli kjent med lastebilen og virksomheten din, og sammen med deg fastsetter vi riktig vedlikeholdsnivå. Deretter blir vi enige om en serviceplan som hjelper deg å få mest mulig ut av hver eneste mil.

VT

Hvilken kontrakt passer for deg?

Din lokale Volvo-forhandler har alle svarene. Stikk innom eller ring dem for å komme i gang med serviceplanen.

Finn nærmeste forhandler