Hold kontakten med lastebilen

Holde kontakten

Med meldingstjenesten får du alltid kontakt med lastebilen – uansett hvem det er som kjører. Kontorpersonellet og sjåførene kan til enhver tid kommunisere via tekstmeldinger. Det er enkelt å skrive meldinger, og de vises på skjermen i lastebilen. Et trådløst tastatur hjelper sjåførene å kommunisere når lastebilen står stille, og de kan se meldinger mens de kjører.

Sømløs integrering med andre systemer

Integrering med andre systemer

Meldingstjenesten kan enkelt integreres med ordre- eller fakturasystemet, slik at alle viktige opplysninger kan håndteres på den samme skjermen. Dette gir deg bedre kontroll, og sjåføren får også en enklere hverdag ved at alle arbeidsordrer blir tydelig presentert på skjermen i lastebilen.

Skjermen kan redusere stress og øke produktiviteten

Skjermens muligheter

Skjermen i lastebilen kan vise langt mer enn bare meldinger. Automatiske varsler om kjøre- og hviletider, sjåførveiledning og navigasjon kan redusere stressnivået og øke sjåførenes produktivitet.

Viktigste fordeler

  • Kommunikasjon med sjåførene via tekstmeldinger i Dynafleet, SMS eller e-post
  • Raske meldinger. Hjelper sjåførene slik at de kan ta gode beslutninger.
  • Kostnadseffektiv kommunikasjon med hele flåten
  • Motta meldinger om bestemmelsessted til navigasjonssystemet. Beregnet ankomsttid presenteres for flåtesjefen i Dynafleet
Finn nærmeste forhandler

Unngå misforståelser

Din lokale Volvo Trucks-forhandler hjelper deg å installere meldingstjenesten og de forklarer alle funksjonene på skjermen i lastebilen.

Finn nærmeste forhandler