KJÆRE KUNDE

Denne nettsiden gir deg informasjon om din Dataadministrasjonsavtale (“Avtalen”), for eksempel hvordan du går frem hvis du ønsker å kansellere Avtalen.

For ytterligere spørsmål, oppfordrer vi deg om å ta kontakt med salgsavdelingen hos en av våre autoriserte Volvo Trucks-forhandlere.

Avtale

Dataadministrasjonsavtale må inngås og signeres av deg for at tilknyttede tjenester kan leveres. Gjeldende vilkår og betingelser for dataadministrasjonsavtale som du har signert (som er beskrevet på side 1 av avtalen) finner du her.

Volvo Trucks dataadministrasjonsavtale (PDF, 0.4 MB)

Kansellering

Hvis du ønsker å kansellere din dataadministrasjonsavtale, vennligst last ned skjemaet, fyll ut, signer og en send en scannet kopi til din lokale forhandler.

Kanselleringsskjema av dataadministrasjonsavtale (PDF, 0.3 MB)

Eierforhold

I tilfeller hvor du overfører eierforhold på dine kjøretøy, så er du forpliktet til å informere den nye eieren om at de må signere, om de ikke allerede har en gyldig, Dataadministrasjonsavtale med Volvo Truck Corporation. Hvis den nye eieren ikke har bekreftet til deg at de har signert en slik avtale, vennligst fyll ut skjemaet under, signer og send en scannet kopi til: connected [dot] services [at] volvo [dot] com

Skjema for endring av eierskap i dataadministrasjonsavtalen(PDF, 0.3 MB)