Lastebiler

Norge

×

Kjære Kunde

VOLVO DATAADMINISTRASJONSAVTALE (DMA)

Denne nettsiden gir deg informasjon om og tilgang til Volvo sin obligatoriske dataadministrasjonsavtale (DMA).

EUs nye personvernregulativ (GDPR) forsterker våre kunders vern og rettigheter. Målet er å sikre bedre vern av personopplysninger, og harmoniserte regler i EU og EØS. Alle Volvo lastebiler inneholder utstyr som sender og lagrer elektronisk informasjon. Dette omfatter både nye og allerede leverte chassis. Felles for disse systemene er at det lagres data i tråd EU sine datalagringsdirektiver. I praksis medfører dette at alle kunder som kjøper en Volvo lastebil må skrive en DMA-avtale med Volvo på dette området.

NB! Kun en kontrakt pr. kunde er påkrevet, ikke en pr. chassis!

Vi understreker derfor viktigheten av at denne avtalen signeres. 

Manglende DMA avtale vil medføre at de Volvo systemer og tjenester som benytter elektronisk informasjonen må deaktiveres, eksempler på disse er: My Truck, VAS-assistanse, Dynafleet / Volvo Connect, I-See, UP-time tjenester, med flere.

For ytterligere spørsmål, oppfordrer vi deg om å ta kontakt med salgsavdelingen hos en av våre autoriserte Volvo Trucks-forhandlere.

Avtale

Dataadministrasjonsavtale må inngås og signeres av deg for at tilknyttede tjenester kan leveres. Gjeldende vilkår og betingelser for dataadministrasjonsavtale som du har signert (som er beskrevet på side 1 av avtalen) finner du her.

Kansellering

Hvis du ønsker å kansellere din dataadministrasjonsavtale, vennligst last ned skjemaet, fyll ut, signer og en send en scannet kopi til din lokale forhandler.

Eierforhold

I tilfeller hvor du overfører eierforhold på dine kjøretøy, så er du forpliktet til å informere den nye eieren om at de må signere, om de ikke allerede har en gyldig, Dataadministrasjonsavtale med Volvo Truck Corporation. Hvis den nye eieren ikke har bekreftet til deg at de har signert en slik avtale, vennligst fyll ut skjemaet under, signer og send en scannet kopi til: connected.services@volvo.com