Lastebiler

Norge

×

De store, åpne slettene på Pampas

30 de Agosto, Argentina. De store, åpne slettene på Pampas er et flott sted å være – og spesielt for de 540 kyrne på denne "tamboen" (meierigård). De går for det mest rundt og spiser gress fra det fruktbare jordsmonnet. To ganger daglig blir kyrne geleidet til melkeområdet, hvor 9000 liter melk produseres hver dag. Ettersom melken må behandles innen få timer etter melkingen, er det svært viktig med pålitelige transportløsninger. Derfor har transportselskapet RyD Cadierno to Volvo VM 270 4×2 R-lastebiler med I-Shift. Hver lastebil har en tank på 7000 liter og en trailer med plass til 15 000 liter, og henter melk fra 6 "tamboer" hver dag. Dette er hverdagen til sjåføren Fabian Barbero.
Argentinian dairy farm
9000 liter melk produseres hver dag. Ettersom melken må behandles innen få timer etter melkingen, er det svært viktig med pålitelige transportløsninger.


Hos Volvo Trucks forplikter vi oss til kvalitet, sikkerhet og miljøvern i alt vi gjør. Ikke bare fordi vi er verdensledende, men også fordi dette er vår lidenskap. Det inspirerer oss til kontinuerlig å innovere. Ikke for egen skyld, men fordi det betyr noe. Dette er viktig for sjåfører og transporteiere over hele verden. Det er viktig for transport bransjen og for samfunnet som helhet at vi muliggjør bærekraftig utvikling. Og du hjelper oss med å få det til å skje. I dette øyeblikk utfører Volvo Trucks alle mulige transportoppgaver, og får jobben gjort uansett forhold, i mer enn 140 markeder over hele verden.

Har du en historie å dele, del den med oss! TOGETHER, WE ARE DRIVING PROGRESS.