Lastebiler

Norge

×

Lukten av eukalyptus på Montes del Plata-plantasjene

Aiguá, Uruguay. Det dufter av eukalyptus på Montes del Plata-plantasjene. Dette raskt voksende treet er ideelt for produksjon av cellulose, og er en sentral del av selskapets innsats for ansvarlig landbruk og bærekraftig skogbruk. Det er derimot ikke bare enkelt å frakte plantene fra plantasjene til prosessanleggene 60 mil unna, og spesielt med såpass tung last. Det er kompliserte og svært krevende transportoppdrag på smale, bratte veier i øde områder. Havari er rett og slett utenkelig. Montes del Plata er avhengig av pålitelige transportselskaper for å få jobben gjort. For deres del er løsningen åpenbar: en flåte med robuste Volvo FMX 400 6×2 R-lastebiler – perfekt når hvert eneste skift gjennomføres i et terreng som er like krevende som det er vakkert.
Loading eucalyptus logs
Det er derimot ikke bare enkelt å frakte plantene fra plantasjene til prosessanleggene 60 mil unna, og spesielt med såpass tung last. Det er kompliserte og svært krevende transportoppdrag på smale, bratte veier i øde områder for Volvo FMX.

 

Hos Volvo Trucks forplikter vi oss til kvalitet, sikkerhet og miljøvern i alt vi gjør. Ikke bare fordi vi er verdensledende, men også fordi dette er vår lidenskap. Det inspirerer oss til kontinuerlig å innovere. Ikke for egen skyld, men fordi det betyr noe. Dette er viktig for sjåfører og transporteiere over hele verden. Det er viktig for transport bransjen og for samfunnet som helhet at vi muliggjør bærekraftig utvikling. Og du hjelper oss med å få det til å skje. I dette øyeblikk utfører Volvo Trucks alle mulige transportoppgaver, og får jobben gjort uansett forhold, i mer enn 140 markeder over hele verden.

Har du en historie å dele, del den med oss! TOGETHER, WE ARE DRIVING PROGRESS.