Lastebiler

Norge

×

En drøm i oppfyllelse

Lysefjorden, Norge. En drøm i oppfyllelse. De vakre omgivelsene bidrar til inspirerende arbeidsdager for sjåføren. Men de ekstreme værforandringene og kjøreforholdene i dette dramatiske landskapet byr også på store utfordringer – og spesielt når lasten veier 35 tonn. Det krever ferdigheter og profesjonalitet til enhver tid. For Lillian Hersvik, sjåfør i Bøviks Transport AS, begynte lidenskapen for lastebiler allerede som liten jente da hun var med faren, som også var lastebilsjåfør, på ruten hans. I dag kjører hun sement fra Risavika til lokale sementblandere i området. Andre oppdrag går over mye lengre distanser, slik at Volvo FH 16 600-lastebilen fungerer både som kontor og hjem i flere dager i strekk. For Lillian er dette en drøm som går i oppfyllelse.
Travelling through Lysefjorden
Sjåføren Lillian Hersvik må navigere gjennom de esktreme værforandringene, noe som krever ferdigheter og profesjonalitet til enhver tid.

 

Hos Volvo Trucks forplikter vi oss til kvalitet, sikkerhet og miljøvern i alt vi gjør. Ikke bare fordi vi er verdensledende, men også fordi dette er vår lidenskap. Det inspirerer oss til kontinuerlig å innovere. Ikke for egen skyld, men fordi det betyr noe. Dette er viktig for sjåfører og transporteiere over hele verden. Det er viktig for transport bransjen og for samfunnet som helhet at vi muliggjør bærekraftig utvikling. Og du hjelper oss med å få det til å skje. I dette øyeblikk utfører Volvo Trucks alle mulige transportoppgaver, og får jobben gjort uansett forhold, i mer enn 140 markeder over hele verden.

Har du en historie å dele, del den med oss! TOGETHER, WE ARE DRIVING PROGRESS.