Lastebiler

Norge

×

Innovasjon står i sentrum

Greensboro, Nord-Carolina, USA: Innovasjon står i sentrum i de nye Volvo VNR- og VNL-seriene. Modellene ble lansert i Nord-Amerika i fjor, og har satt en ny standard for ytelse innen regional og langtransport i henhold til de rådende transportbehovene. Begge modellene byr på drivstoffeffektivitet, integrerte tilkoblingsløsninger og komfort i verdensklasse uten å gå på akkord med påliteligheten. Hver eneste nyskapende løsning er basert på innspill fra sjåførene. Det nye interiøret i førerhuset ble for eksempel designet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra 2 000 sjåfører. Dette er i aller høyeste grad neste generasjon lastebiler – med særegne, aerodynamiske konturer og et stilig ytre. De er ledende innen alt fra sikkerhet til produktivitet, og det er slike ting som er viktige når du må strekke deg litt lenger.
New Volvo VNL series
De nye Volvo VNR- og VNL-seriene byr på drivstoffeffektivitet, integrerte tilkoblingsløsninger og komfort i verdensklasse uten å gå på akkord med påliteligheten.

 

Hos Volvo Trucks forplikter vi oss til kvalitet, sikkerhet og miljøvern i alt vi gjør. Ikke bare fordi vi er verdensledende, men også fordi dette er vår lidenskap. Det inspirerer oss til kontinuerlig å innovere. Ikke for egen skyld, men fordi det betyr noe. Dette er viktig for sjåfører og transporteiere over hele verden. Det er viktig for transport bransjen og for samfunnet som helhet at vi muliggjør bærekraftig utvikling. Og du hjelper oss med å få det til å skje. I dette øyeblikk utfører Volvo Trucks alle mulige transportoppgaver, og får jobben gjort uansett forhold, i mer enn 140 markeder over hele verden.

Har du en historie å dele, del den med oss! TOGETHER, WE ARE DRIVING PROGRESS.