Lastebiler

Norge

×

Nødsituasjoner kan skje hvor som helst

Svanesund, Sverige. Øyen Orust på vestkysten er akkurat som alle andre steder: av og til oppstår det nødsituasjoner. Det er svært viktig at brannmannskapene har fått skikkelig opplæring, utstyr og forberedelser. Derfor gjennomfører brannmannskapene i Svanesund ofte tester med kontrollerte branner. Av og til kan det være utfordrende å i det hele tatt komme frem til brannstedet, og spesielt her hvor hele kystlinjen på øyen er en del av arbeidsområdet deres. Bare spør teamleder Mats Gustavsson. Det må en pålitelig og robust brannbil til for å komme frem der det ikke er noen veier. Det kan i verste fall stå om liv. Ved hjelp av det spesifiserte Volvo FMX-førerhuset kan Mats og teamet komme frem til vanskelig tilgjengelige steder samt til båtene ved havnen.
Fighting fires in Orust
Ved hjelp av det spesifiserte Volvo FMX-førerhuset kan Mats og teamet komme frem til vanskelig tilgjengelige steder samt til båtene ved havnen.


Hos Volvo Trucks forplikter vi oss til kvalitet, sikkerhet og miljøvern i alt vi gjør. Ikke bare fordi vi er verdensledende, men også fordi dette er vår lidenskap. Det inspirerer oss til kontinuerlig å innovere. Ikke for egen skyld, men fordi det betyr noe. Dette er viktig for sjåfører og transporteiere over hele verden. Det er viktig for transport bransjen og for samfunnet som helhet at vi muliggjør bærekraftig utvikling. Og du hjelper oss med å få det til å skje. I dette øyeblikk utfører Volvo Trucks alle mulige transportoppgaver, og får jobben gjort uansett forhold, i mer enn 140 markeder over hele verden.

Har du en historie å dele, del den med oss! TOGETHER, WE ARE DRIVING PROGRESS.