Lastebiler

Norge

×

Å tenke stort og holde løfter

Perth i Australia. Å tenke stort og holde løfter er to sider av samme sak for Danny Matic. Han kjørte sin første Volvo-lastebil allerede i 2002. I dag er han den stolte eieren av Matic-gruppen, med en moderne flåte på 70 lastebiler. Selskapet setter standarden innen bulktransport, og leverer sement og kalk til store byggeprosjekter over hele Australia. Det er en krevende oppgave som involverer tung last, flere trailere og lange avstander. For enkelte faller det seg naturlig, og spesielt når flåten inkluderer en Volvo FM 500 Globetrotter – en lastebil som er utviklet for å holde løfter.
Matic Group truck
Matic Group of Companies setter standarden innen bulktransport, og leverer sement og kalk til store byggeprosjekter over hele Australia.


Hos Volvo Trucks forplikter vi oss til kvalitet, sikkerhet og miljøvern i alt vi gjør. Ikke bare fordi vi er verdensledende, men også fordi dette er vår lidenskap. Det inspirerer oss til kontinuerlig å innovere. Ikke for egen skyld, men fordi det betyr noe. Dette er viktig for sjåfører og transporteiere over hele verden. Det er viktig for transport bransjen og for samfunnet som helhet at vi muliggjør bærekraftig utvikling. Og du hjelper oss med å få det til å skje. I dette øyeblikk utfører Volvo Trucks alle mulige transportoppgaver, og får jobben gjort uansett forhold, i mer enn 140 markeder over hele verden.

Har du en historie å dele, del den med oss! TOGETHER, WE ARE DRIVING PROGRESS.